Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel egyre elfogadottabb a home office munka, így normális az, hogy egy home officeos munkát végző nőt keresnék?
Figyelt kérdés
Nem szeretem azt, ha egy nő dolgozni jár. Szeretem, ha házias, szeret takarítani, főzni, mosni. Ezekre lenne ideje, hogyha nem kéne bemennie. Régóta ilyen nőre vágyom.2020. okt. 14. 14:05
1/24 anonim válasza:
Nem mindegy mi a normalis? Olyan not keresel magadnak, amilyet csak akarsz. Aztan meg olyat talalsz, amilyenre lehetoseged van.
2/24 anonim válasza:
A home office nem azt jelenti, hogy nem kell dolgozni...
3/24 A kérdező kommentje:
Oké, csak a mai feminizmussal átitatott világban nem egyszerű. Sokan dolgozni akarnak meg karriert építeni.🤮 A home office egy nagyon jó alternatíva.
2020. okt. 14. 14:10
4/24 A kérdező kommentje:
#2 Tudom, de be se kell menni. Nekem volt home officeos munkám és több időm volt mellé.
2020. okt. 14. 14:11
5/24 anonim válasza:
Ja és ha több szabadideje van az egyenlő azzal, hogy örömmel lesz házi csicska?
6/24 anonim válasza:
Van meg egy opcio: felszedsz egy bejaronot, es otthon alkalmazod home officeban:)
7/24 anonim válasza:
Te komolyan azt hiszed, hogy valaki többet fog otthon csicskulni, ha otthonról dolgozik? :D Viszont sajnos még mindig van egy csomó lábtörlő jellemű nő, köztük biztos találsz majd egyet.
8/24 anonim válasza:
Akkor tartsd el és akkor csilli villi lesz a lakás! Az otthoni munka nem azt jelenti, hogy nem dolgozik.
Ha eltartód, akkor jó, ha nem akkor te is ott zabálsz, szennyes is több, stb...
9/24 anonim válasza:
8-assal egyetértek. Tartsd el akkor.
10/24 anonim válasza:
Férfi vagyok, amióta otthonról dolgozom megspórolom a beutazási időt, így annyival gyorsabban végzek a munkával. Mivel egész nap otthon vagyok, munka után kimozdulni van kedvem és nem otthon takarítani, szerintem mások is hasonlóképpen vannak, így nem hiszem, hogy valaki ezért többet takarítana otthon. Bejárós munka mellett is ugyanannyit lehet takarítani, mivel ketten vagytok rá, így közel fele annyi takarítás jut mindkettőtökre, bármilyen munkával rendelkezik a barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!