Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel egyre elfogadottabb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel egyre elfogadottabb a home office munka, így normális az, hogy egy home officeos munkát végző nőt keresnék?

Figyelt kérdés
Nem szeretem azt, ha egy nő dolgozni jár. Szeretem, ha házias, szeret takarítani, főzni, mosni. Ezekre lenne ideje, hogyha nem kéne bemennie. Régóta ilyen nőre vágyom.
2020. okt. 14. 14:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Home office-ban dolgozom, de szóba sem állnék veled, nem hogy ganezzak utánad. A barátnő nem háztartási alkalmazott.
2020. okt. 14. 16:49
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Igazi himsiviniszta baron vagy.
2020. okt. 14. 17:00
 13/24 anonim ***** válasza:
Olyat keresel amilyet akarsz.
2020. okt. 14. 18:29
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Keresni bármit lehet. De normális nő ilyet nem csinál.
2020. okt. 15. 00:19
 15/24 A kérdező kommentje:
Bocs csajok, de ti hoztátok ki ezt belőlem. Régebben hittem a feminizmusban, de most már több csalódás után nem tudlak titeket egyenrangúként kezelni. Ha kedvesebbek, aranyosabbak lennétek higgyétek el nem írtam volna le ezt, és nem lennék az a csúnya hímsoviniszta.
2020. okt. 15. 06:06
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Én home office-ban dolgozom jelenleg, de olyan emberrel nem jönnék össze, aki ennyire hímsoviniszta, és aki nem tartja a home office-t olyan értelemben munkának, hogy mellette elvárná tőlem, hogy én csináljam az összes házimunkát. Az ugyanolyan munka, ugyanannyit kell vele gürcölni, ugyanúgy elfárad benne az ember. Gyakorlatilag 2 órát megspórolok azzal, hogy nem kell utaznom, de ennyi. Ez mióta igazságos?

Amúgy van rengeteg nő azért, aki simán maradna htb., neked sztem inkább egy ilyen nő kéne, csak azt mondjuk ki kellene tartani. Meg gyanítom, hogy külsőre azért inkább a tiptop irodista hölgy kellene neked, nem a telepi Margitka.

2020. okt. 15. 10:13
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nos, az egyenrangúságot nem kiérdemelni kell kedvességgel.
2020. okt. 15. 10:19
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy te kit nem tudsz egyeneanguként kezelni? Akkor az más. Akkor szó nélkül ganézom utánad. 🤣🤣🤣🤣
2020. okt. 15. 10:49
 19/24 anonim ***** válasza:
74%
Tőlem nem kell bocsántot kérned, nem ismerlek, nekem van párom, nem érdekel, hogy te mit gondolsz. A te bajod, hogy így állsz hozzá, mert neked nem lesz így párkapcsolatod. Legalábbis intelligens nővel biztosan nem. Magadtól kérj bocsánatot, hogy ilyen besavanyodottan kell élned.
2020. okt. 15. 12:18
 20/24 anonim ***** válasza:
74%
Az, hogy régebben többször csalódtál nem azt jelenti, hogy minden nő bunkó, hanem rosszul választottál. Ha többször csalódtál, elgondolkodnék a helyedben vajon mi lehet a oka, mit csináltál rosszul, miért választottál ilyen nőket? Nagyon egyszerű minden felelőséget a másik nemre hárítani, ugyanakkor a párkapcsolat két embertől függ, te Őt választottad, hogy együtt legyetek! Ha a nőket nem tudod egyenrangú partnerként kezelni, udvarolj a férfiaknak, hátha több szerencséd lesz!
2020. okt. 15. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!