Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott manapság, ha valaki prostizni jár, ha nincs párkapcsolata?
Attól, hogy valakinek nincs párkapcsolata, még nem feltétlen kell prostihoz járnia. Persze ha őt ez izgatja, akkor miért ne, de fizetni a szexért olyan, mintha úgy mennél vadászni, hogy eléd rakják a prédát. Hol az izgalom?
Neked az élvezetet jelent, ha valaki a pénzedért elégít ki?
szerintem ezt senki nem hirdeti. max
egy-egy haver, barat tud rola es ennyi. amugy ha valaki random ismerosomrol van szo, nem erdekel, mit csinal. az se, ha boldog hazassagban el 3 gyerekkel, az se, ha prostizik.
Párom volt kvázni. Mit ne mondjak, boldog voltam amikor megtudtam. Akkor is, amikor kiderült 1 hónap után, hogy HPV-t kaptam tőle.
Az ingerküszöb ebben szerintem lejjebb került.
Nem tudom a HPV-nek mi köze a prostikhoz. Én csak simán szexeltem kb 30 nővel életemben és úgy voltam HPV-s, de soha egy prostinál sem voltam. Nem értem miért kell a kettőt összemosni, meg ez a hülye duma, hogy BIZTOS minden prostinak van nemi betegsége és BIZTOS elkapod már akkor, ha egyszer elmész egyhez. Nem értem miért kell így hozzáállni.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!