Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészséges vagy elfogadott a párkapcsolatban ez?
Nem. (Fordított nemekkel sem). De még a melegeknél sem.
Az ilyesmi nem szül jó vért.
Változó. Van, aki semmilyen formában nem tűri ezt meg, és féltékenységi rohamot rendez ha csak más ellenkező nemű szóba kerül ilyen szinten - férfiben, nőben egyaránt.
Nálam ha már kialakult a bizalom, akkor az épp belefér, hogy megjegyezzük 1-1 nőről vagy férfiról, hogy jól néz ki, de ennyi. Nincs ömlengés, meg hogy jó érzés lenne a közelében lenni.
Egyébként ahogy a te példádban szerepel, az szerintem bármelyik kapcsolatban erős lenne. Menjen akkor nyugodtan máshoz.
Szerintem azzal semmi baj nincsen, ha beszélgettek mások külsejéről. Tehát ha láttok valakit aki tök jól néz ki és megbeszélitek, hogy tényleg milyen szép, vagy éppen neked abszolút nem tetszik stb. Mi gyakran csinálunk ilyet, én nőként is simán áradozok arról, hogy egy másik nő milyen jól néz ki.
De az ilyen "hú de megbsznám" meg "de jó lenne ilyen nőkkel lenni" szerintem abszolút nem oké és nem túl sok szerelemről árulkodik. Eleve ha van egy párod akit szeretsz és tökéletes neked akkor sokkal kevesebb embert találsz vonzónak, olyat meg pláne nem mondasz, hogy milyen jó lenne csinos nők között lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!