Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért adják magukat olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adják magukat olyan könnyen a nők?

Figyelt kérdés
Szerintem attól nő egy nő hogy nem adja könnyen magát, olyan nőre vágynék aki akár hónapokat is vár és nem adná magát, valahogy nekem ettől nő egy nő, lehet túl nagy elvárás de valahogy mindig azt látom hogy a nők többsége már első második randin odaadja magát szinte nem is ismeri a férfit de már odaadja magát. Hol van a tartás az érzelmi intelligencia?
2023. szept. 30. 18:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%
😂Te hülye vagy? A szerelem qrva kevés! Szeretetről ne beszéljünk inkább. Ha nem egyezik a szexuális étvágy, preferencia, akkor tönkremegy a kapcsolat tök mindegy, hogy szeret vagy szerelmes beléd valaki! Hány éves vagy,12? 😂
2023. szept. 30. 19:32
 12/25 A kérdező kommentje:
11. 38 éves vagyok és olyan nőt keresek akinek nem kevés a szerelem, nem vagyunk egyformák nem mindenkinek nagy a szexuális étvágya, inkább olyan nőt keresek akinek sokkal nagyobb az érzelme mint a szexuális vágya, vannak a demiszexuálisok vagy a sapioszexuálisok is akiknek nem olyan fontos a szex
2023. szept. 30. 19:36
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Pénzért
2023. szept. 30. 19:37
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Semmi köze az EQ-hoz. Simán csak könnyűvérűek, és/vagy megfelelési kényszer.

#9 ne a f@szom miatt legyen már velem könyörgöm! Egy normális világban míg nincsenek párkapcsolatban nem lenne seggből-szájba. Össze lehet szokni.

2023. szept. 30. 19:38
 15/25 anonim ***** válasza:
82%

Akkor keress demiszexuális nőt. Nem kell ahhoz a hetero/leszbikus/biszex/panszexuális nőket bántani!

Most akkor én is bántsalak azért, mert demiszexuális vagy mi vagy? Le se szarom, te miért nem szarod le szintén? 😂

2023. szept. 30. 19:40
 16/25 anonim ***** válasza:
88%
#7 vagyok, akkor miért nem azt írod, hogy alacsony a libidód? Én 19 évesen a második randin lefeküdtem a férjemmel, mert kívántam, ettől még szerelmes lettem. Utána is éjjel-nappal csináltuk még jó sokáig, és azóta is együtt vagyunk, 13 éve. Mekkora baromság már ez, akit szeretek, van köztünk kémia, azzal nem csak beszélgetni akarok, hanem szexelni is.
2023. szept. 30. 19:55
 17/25 anonim ***** válasza:
95%

Mert nem érdekli őket hogy te milyen nőt szeretnél.

Amúgy a leírtak alapján neked az átlagnál jóval kevésbé fontos a szex. Ami nem baj, csak akkor ne bújj hülye szövegek mögé, hogy "attól nő a nő..." hanem lásd be, hogy te vagy a speciális. És keresgélj ennek megfelelően, demiszexuális, vagy aszexuális vagy bármi ilyen egyéb érdeklődésű nőket. Átlagos szexuális étvágyú ember nem nagyon fog hónapokat várni a az első együttléttel. Pláne 30+ korosztályban.

2023. szept. 30. 20:39
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem csak szeretjük az olyan nőket akik érzelmesek inkább és kell az érzelem"

Mire fel a királyi többes? Te szereted. A férfiak nagy része meg ugrál örömében ha talál egy olyan nőt aki tényleg szeret szexelni, és nem csak kényszerből csinálja havi egyszer szigorúan misszionáriusban, sötétben.

2023. szept. 30. 20:43
 19/25 anonim ***** válasza:
71%

Miért adják magukat ilyen könnyen a férfiak?

Szerintem ha egy férfihoz odamegy egy jó nő, hogy dugni akar, nagyobb eséllyel megy el vele, mint fordítva.

2023. szept. 30. 20:44
 20/25 anonim ***** válasza:
30%
Ezt azok szokták forszírozni akik nincsenek megelégedve a saját szexuális teljesítményeikkel vagy adottságukkal. Gondolják előbb érzelmekkel magukhoz kötik a nőt, esetleg el is veszik feleségül, és ott derülnek ki a dolgok. Tehát mindenképp le kell csekkolni előre a dolgokat.
2023. szept. 30. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!