Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adják magukat olyan könnyen a nők?
Semmi köze az EQ-hoz. Simán csak könnyűvérűek, és/vagy megfelelési kényszer.
#9 ne a f@szom miatt legyen már velem könyörgöm! Egy normális világban míg nincsenek párkapcsolatban nem lenne seggből-szájba. Össze lehet szokni.
Akkor keress demiszexuális nőt. Nem kell ahhoz a hetero/leszbikus/biszex/panszexuális nőket bántani!
Most akkor én is bántsalak azért, mert demiszexuális vagy mi vagy? Le se szarom, te miért nem szarod le szintén? 😂
Mert nem érdekli őket hogy te milyen nőt szeretnél.
Amúgy a leírtak alapján neked az átlagnál jóval kevésbé fontos a szex. Ami nem baj, csak akkor ne bújj hülye szövegek mögé, hogy "attól nő a nő..." hanem lásd be, hogy te vagy a speciális. És keresgélj ennek megfelelően, demiszexuális, vagy aszexuális vagy bármi ilyen egyéb érdeklődésű nőket. Átlagos szexuális étvágyú ember nem nagyon fog hónapokat várni a az első együttléttel. Pláne 30+ korosztályban.
"Szerintem csak szeretjük az olyan nőket akik érzelmesek inkább és kell az érzelem"
Mire fel a királyi többes? Te szereted. A férfiak nagy része meg ugrál örömében ha talál egy olyan nőt aki tényleg szeret szexelni, és nem csak kényszerből csinálja havi egyszer szigorúan misszionáriusban, sötétben.
Miért adják magukat ilyen könnyen a férfiak?
Szerintem ha egy férfihoz odamegy egy jó nő, hogy dugni akar, nagyobb eséllyel megy el vele, mint fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!