Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adják magukat olyan könnyen a nők?
Figyelt kérdés
Szerintem attól nő egy nő hogy nem adja könnyen magát, olyan nőre vágynék aki akár hónapokat is vár és nem adná magát, valahogy nekem ettől nő egy nő, lehet túl nagy elvárás de valahogy mindig azt látom hogy a nők többsége már első második randin odaadja magát szinte nem is ismeri a férfit de már odaadja magát. Hol van a tartás az érzelmi intelligencia?2023. szept. 30. 18:34
1/25 anonim válasza:
Nekem meg attól férfi a férfi, hogy nem gondol túl ilyen baromságokat.
2/25 anonim válasza:
Egyátalán nem adja oda magát minden nő a 2. randin. Nem a megfelelő nők között keresgélsz 🤷♀️
3/25 anonim válasza:
És a férfiaknak milyen az érzelmi intelligenciájuk ha első, második randin szexelnek a nőkkel? Egyébként miféle megfogalmazás már, hogy a nő oda adja magát? Ómódi, egyenes szerelmes regényekből való. Nem adjuk magunkat oda senkinek, nem vagyunk tárgyak, hanem emberek, akiknek joguk van szexre. Ezt úgy írom, hogy 5 hónap után szexeltem először szűzként és 2 párkapcsolatban volt részem és csak párkapcsolatban szexeltem, vagyis nem az ötödik randin! Mindenki úgy szexel ahogy akar, ő dolga, de ha már egyszer a nőket előszeded, akkor a férfiakat se hagyd ki. Hímsoviniszta vagy? Fúj!
4/25 anonim válasza:
Arra gondolsz mikor Ausztráliából jön a csávó és előtte fél évet videocseteltek? Akkor valószínű nem várják meg a második randit se, kicsit drága lenne, ott pl már a mikor ki költözzön hová lesz a kérdés. És hasonló esetek tömkelege fordulhat elő. De ha a szomszéd Józsival randizik, akkor lehet hogy csak az 50. randi lesz a befutó, elbattyognak 1 hónapig kutyát sétáltatni mielőtt összejönnek..
5/25 anonim válasza:
Nagyon szeretnéd ha veszekednénk veled, mi?
6/25 anonim válasza:
Kérdező, te vagy a kivétel, hidd el. Nézd meg, mit hisztiznek akár itt is a pasikák, ha a nő nem fekszik le velük, amikor ők akarják. Kamaszokkal dolgozom, látom, hogy milyen nagy a lányokon a nyomás. Félnek, hogy elhagyják őket, ha a pasi úgy gondolja, "szórakoznak" vele, ha nem engednek mindent és azonnal. Így szocializálódnak. Sajnos.
7/25 anonim válasza:
Én nem értem, hogy felnőtt emberként mi szükség van erre a játszmára. Egy nőnek el kell játszania, hogy nem is kívánja a szexet, különben urva. Kész vicc.
8/25 A kérdező kommentje:
7. Szerintem csak szeretjük az olyan nőket akik érzelmesek inkább és kell az érzelem, ahhoz hogy szexeljen és ahhoz bizony várni kell..
2023. szept. 30. 19:10
9/25 anonim válasza:
Neked az úgy jobb ha várat a nő és 3 hónap randizás, első szex után mondja meg hogy másra vágyik az ágyban?
10/25 A kérdező kommentje:
9. Ez lenne a lényege hogy szeretetből történjen, ha szeretetből fekszik le, akkor nem fog várni mással vagy ha igen, akkor jobb is hogy elmegy mert nem szeretet...
2023. szept. 30. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!