Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi kellene ahhoz, hogy elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kellene ahhoz, hogy elfogadj egy ilyen férfit?

Figyelt kérdés

Az elején közli, nem sértésként, korrektségként, hogy nem akar babát, és nem is fog soha elvenni.

A munkája miatt eltűnik pár hétre, néha 2-3 hónapra, de mindig visszajön hozzád. És olyankor 0-24-ben, akár hónapokig, vagy 1-2 évig veled van.

Anyagilag stabil.

2023. szept. 29. 01:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
1%
Minden nő simán elfogadna egy ilyen férfit, persze csak akkor, ha emellé jól is néz ki. Na meg természetesen amíg a férfi nincs vele, addig félrekefélne.
2023. szept. 29. 07:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elég nagy szükségem van az énidőre, simán belemennék egy ilyenbe, de pl azt már nem szeretném, hogy 0-24-ben a nyakamon lógjon, ha itthon van, mert unatkozik. De ezektől függetlenül házasodni meg szeretnék, szóval ezért offos.

Szerintem a nőknek ezek szinte egyenként kizáró okok, valamiből mindenképp 'lejjebb' kell adnod, ha szeretnél egy normális kapcsolatot.

2023. szept. 29. 10:22
 13/13 anonim ***** válasza:
88%
Az, hogy nem akar gyereket és házasságot az pozitív, én se akarom egyiket se. Még pozitívabb, ha összeköltözni se akar. Az se zavarna, ha x ideig máshol dolgozik és messze vagyunk. DE az "eltűnés", meg utána 0-24 rámtelepedés.. kösz nem.
2023. szept. 29. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!