Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi kellene ahhoz, hogy elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kellene ahhoz, hogy elfogadj egy ilyen férfit?

Figyelt kérdés

Az elején közli, nem sértésként, korrektségként, hogy nem akar babát, és nem is fog soha elvenni.

A munkája miatt eltűnik pár hétre, néha 2-3 hónapra, de mindig visszajön hozzád. És olyankor 0-24-ben, akár hónapokig, vagy 1-2 évig veled van.

Anyagilag stabil.

2023. szept. 29. 01:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Hagyjon békén
2023. szept. 29. 01:58
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem tûnik komoly kapcsolatnak. Ha nem akarsz semmi komolyat tôle, csak “szórakozni”, vagy nyílt kapcsolatot jól passzol. Ha meg többre vágysz, felejtôs.
2023. szept. 29. 03:36
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Azér jár vissza mert ételt adsz neki. Próbáld ki hogy egy hónapig nem eszik semmit. Ha utána is veled akar maradni akkor ok.
2023. szept. 29. 03:43
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
A gyerekeket utálom, ez rendben van. A többi nincs. Még szeretőnekn is kevés volna, nem még kapcsolatra. Anyagilag nincs rá szükségem hogy ő stabil legyen, én is az vagyok.
2023. szept. 29. 05:33
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Kerüljön el mint a halál azonnal.
2023. szept. 29. 06:08
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Én nem tudnám elfogadni
2023. szept. 29. 06:10
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
Hahnné emellett egy nyitott kapcsolatom is, akkor talán belemennék...
2023. szept. 29. 06:21
 8/13 anonim ***** válasza:
85%

Magyarul semmit nem tud nyújtani.

Megbízhatatlan, lehet, hogy megcsal, nem vállal felelősséget a kapcsolatért és még olyan sem hangzott el, hogy x összeget ad havonta vagy x értékben utazásokra visz stb.

Kit érdekel, hogy stabil, ha nem rám költi?!

De ezért a viselkedésért nem tudna eleget fizetni sem..

2023. szept. 29. 06:32
 9/13 anonim ***** válasza:
91%

A gyerek és a házasság kérdése két emberen múlik, ha ez valakinek megfelel, oké.

Egy normális kapcsolatba viszont nekem nem fér bele a távolság. Pár nap a munka miatt oké, de hónapok nem. Van rengeteg ilyen pár, ahol az egyik külföldön dolgozik, a másik otthon marad, de ezeknek nagyon ritkán van jó vége.

2023. szept. 29. 07:07
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Kölyköt és házasságot én sem akarok, a második rész viszont nem férne bele.
2023. szept. 29. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!