Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szőrös férfit elfogadnátok párnak?
Nem lennék boldog tőle, de, amíg tőlem se vár teljes szőrtelenséget és a hónalja, intim részei szőrtelenek, illetve nem vastagon szőrös a tarkójától a bokájáig, addig nem lenne kizáró ok.
Azt, aki mindenhol szőrös, azt nem tartom vonzónak. Taszít a dolog. Amíg csak a karja, lába, (ha muszáj) a mellkasa szőrös addig oké.
2-3-as válasza alapján, kezdem elhinni amit egy csaj mondott.
Ő nem csak a plüss macit szereti, hanem az ilyen pasit is.😁
Ez a hullik a szőre nem világos 😅😅.
Amúgy legyen egy pasi szőrös. Amelyik a kezét lábát is szőrteleníti az a vagináját is.
Én mindig azt vallottam, hogy nekem mindegy, hogy milyen a külseje az sem érdekel, ha féllábú csak a háta ne legyen szőrös:), mert az ha láttam a strandon taszított.
A külső nekem nem volt fontos, mert az úgy is megváltozik, de "vonzon"...
Már 21 éve vagyok a férjemmel...és nagyon helyesvolt, amikor megismerkedtünk!
Most kopasz, és szőrös a háta..., ami apránként változott, így teljesen megszoktam. Persze nyáron őt is zavarja, így leszedjük, de egyébként mindent meg lehet szeretni, szokni!:)
A belső értékek számítanak!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!