Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen külső belső hibákat tudnak elfogadni a nők a férfiakon vagy a tökéletes férfit keresik?
Nyilván mindenki a számára legtökéletesebb partnert keresi, de ez azért mindenkinek kicsit máshogy néz ki.
Vannak, akiknek fontos, hogy a párjuk magas legyen, engem pl. nem érdekel, ha velem egyforma, vagy akár alacsonyabb is.
Van, aki nem szereti a szakállat, más meg igen.
Van, aki nem szereti, a nyálas romantikus pasikat, más meg igen, sőt olyat szeretne, aki hetente virágot vesz neki csak úgy.
Most írjam le azt, hogy mi nem elvárás?
Nálam külsőre kevesebb elvárás van. Vagyis elvárom, hogy tetszen, de sokminden tetszett már. Volt duci, vézna, alacsony, pattanásos, gerincferdüléses, kopaszra borotvált, tyúkmellű stb. Csak nem ezt néztem, hanem az összképet, ami viszont jó volt úgy is, hogy 1-1 ilyen "hibája" akadt.
Belsőre kevésbé vagyok engedékeny, de pl nem baj ha mondjuk diszlexiás vagy ADHD-s, ha szétszórt, feledékeny, rendetlen.
De rengeteg elvárásom van egyébként, amelyek azt segítik elő, hogy a kapcsolat jó legyen.
Az ideálom a magas, jóképű sötétbarna hajú, jól szituált, önálló férfiak, akik higgadtak, nyugodtak.
Erre most belehabarodtam egy srácba, aki kb 2cm-vel magasabb csak nálam, nem kifejezetten jóképű, max átlagos, vöröses haja van, szemüveges, mamahoteles, kissé minimál stílusú öltözködésű és durván hiperaktív. Egyszerűen megnyert a humorával, dumájával.
Kár hogy nem kellek neki. :D
6
És akkor mi van? Miért fáj ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!