Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy dagadt inceleket ok nélkül bántanak?
Simán elképzelhető hogy itt a gyakorin segítséget kérő (panaszkodó) elhízott férfiak közül 1-2 nem hazudik. Lehet olyan aki tényleg évek óta edz. Fanatikus módon alig eszik hónapokon keresztül! Mégse tud fogyni. És azt gondolja hogy ez miatt nem talál nőt. Feljön ide kétségbeesett módon és ezeket a válaszokat fogja kapni:
1, hazudik, össze-vissza zabál
2, nem mozog eleget
3, csak azt hiszi hogy kalóriadeficitben van pedig nem
4, fizikai törvényt senki nem kerüli meg
5, náci haláltaborokban is lefogyott mindenki azaz hazudsz
Na akkor ez a videó segíthet a rosszindulatú válaszolóknak megérteni hogy van olyan férfi aki tényleg olyan szerencsétlen hogy kb éhezik! Mozog edz és akkor is hányadék 100 kg. És nem változik semmi akármit tesz.
Én tudom hogy igazat mondok. Ez az átok engem súlyt.
De nem tudom bizonyítani , ahogy te sem tudod bizonyítani hogy én nem teszek meg valamit a fogyásért. Innentől kár folytatni az eszmecserét.
" És elmenni egy fizetős undorító anyagias orvoshoz"
Te ingyen dolgozol?
42
Nem akarok senkit meggyőzni. Csak nyilván zavar bántanak igazságtalanul.
10 plusz éve (jó talán annyi nincsen) 7 hónapig jártam a fitness 2000 be (Pesterzsébeten) haverral együtt. Ott volt edző vagy segítők (mindegy) a haverom szépen fejlődött. Én mindenből ugyan annyit vagy többet csináltam. Semmit nem változott a külsőm. A hapsi normális volt azt mondta vizsgáltassam ki magam ha jót akarok, mert látja a befektet időt és hogy semmi nem változik. Biztosan baj van.
Orvosnàl 2x voltam a háziorvosnàl a problémàmmal. Egyik alkalom az orvos küldött el egy diétás nyomtatott étrenddel. A másik alkalom ami hónapokkal később volt be se jutott az orvosig! A nővér elküldött hogy több dièta es sport! A ver vételre sem volt hajlandó.
Mivel más gondjaimmal voltam már orvosnal (gerincsérv , fog , egyéb) ott is azt tapasztaltam hogy segítséget nem nagyon kapok. Kialakult ez a bizalmatlanság! Plusz mindkét szülőm úgy halt meg a kórházban hogy gyanús körülmények között, amiből vita is lett a kórházzal.
45
Itt a nővér veszi le a háziorvosi rendelőben heti 1x reggel. De máshova is elküldhet beutalóval. Eszük ágában sem volt. Csak hogy mozogjak többet és egyek kevesebbet “viszlát”
Vérvételre nem hajlandó egy nővér? Nem gondoltad át eléggé a hazugságodat.
De ügyes vagy, 40 választ összeszedtél a trollkodással.
47,48
Nem volt beutalóm. Lementem rendelési időben és kertem és elmondtam mire kellene. És elküldtek. Azzal az indokkal hogy nincs rá szükségem csak a diétára és sportra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!