Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők normális pasit szertnéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők normális pasit szertnének, de a férfiak nem ugyanúgy egy normális nőt?

Figyelt kérdés

Mindig csak ezt olvasni itt, hogy a nők normális pasit szeretnének, ami persze elsősorban azt jelenti, hogy nézzen ki jól. De most nézzük inkább a másik oldalt. A pasik is szeretnének egy normális nőt, és tekintsünk el attól, hogy toppmodel legyen, hanem vegyünk egy átlagos kinézetű, de magára adó nőt, akivel el lehet beszélgetni, talpraesett, és a környezetére is igényes, és nem egy hisztérika. Nem ilyenre vágyik minden pasi?

Helyette mit kapunk?

Volt élettársam sunyiban abbahagyta a fogamzásgátlót, utána lévő barátnőmről kiderült, hogy egy beteges hazudozó. Még az anyjáról is azt hazudta, hogy meghalt, és mennyi milliót örökölt, annyira belemerült a szerepbe, hogy még egy lakásvásárlásba is beleugrott, és ott balhézott az ügyvédnél, hogy az eladó eltitkolta az előleget amit ő utalt. ja és találkoztam a halott anyjával :D

Aki utána volt, ott nagy volt a szerelem, erre bezizzent, hogy úgyse akarna összeköltözni, 6 évig elvolt egyedül, meg neki ott vannak a gyerekei, és bőgve szakított.

Utána egy full öntörvényű nőm volt, nem számított neki, hogy mit beszéltünk meg, de ha szóvátettem, még én voltam a hisztis. Még most se értem, hogy hogy függ össze nála az, hogy nem akart menni sehova, vagy max ott a falujukban, azzal, hogy nem aludtam ott náluk. Van saját otthonom, ahol nyugodtan lehettünk volna.

48 éves elmúltam, nekem eddig így alakultak a kapcsolataim, vagyis nem túl jól.

Nektek mi a tapasztalatotok? Leírnátok?!

Megkérnék minden kedves hozzászólót, hogy kivételesen nem a kérdezőt kell bírálni, hanem a kérdéssel kapcsolatos válaszokra, tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Jelen esetben főleg férfiaktól!

2023. szept. 27. 10:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%
Lehet normális nőt találni, de ahhoz normálisan kell fèrfikènt viselkedni.
2023. szept. 27. 14:49
 12/18 anonim ***** válasza:
41%
Miért ilyen nőket választottál? Ezen el kellett volna már gondolkoznod.
2023. szept. 27. 15:07
 13/18 anonim ***** válasza:
64%
12, ezen nem kell sokat gondolkodni, az ilyenekből áll a többség, elkerülni nehéz, nem pedig belenyúlni.
2023. szept. 27. 15:14
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
Hmm. Érdekes, fordított nemeknél nem ez van. Megvillantottam a felelősségvállalást, és a férfiak eliszkoltak.
2023. szept. 27. 15:26
 15/18 anonim ***** válasza:
49%

Mit jelent a normális? Mihez képest normális? Egy háborúban pl. normális dolognak számít, hogy hullanak melletted az emberek, a civil életben meg nem.

Szóval ha minden nő akivel megismerkedtél így viselkedett, akkor mondhatjuk, hogy ez a normális nem?

Inkább azt mondanám, olyat keress, aki hozzád illő, akinek a normalitás ugyanazt jelenti, mint neked.

Van akiknek az a normalitás, hogy együtt isszák le magukat minden nap mint a disznó, van akinek meg az a normális, hogy folyamatosan túráznak, extrém sportolnak stb.

Nehéz megtalálni azt aki hasonlóal zakkant mint te vagy ez tény.

2023. szept. 28. 11:01
 16/18 A kérdező kommentje:

"Nehéz megtalálni azt aki hasonlóal zakkant mint te vagy ez tény."

Szerintem te se vagy normális ha csak pocskodiázni tudod a másikat, miközben kimondottan kértem a kérdésben, hogy nem engem kell analizálni!

Nem tudom mit szólnál ha olyan párt találnál, aki folyamatosan hazudik, sumákol vagy átver? Szerinted ez a normális viselkedés, hogy megbeszélitek a védekezés formáját, és a nő mikor összejöttünk, akkor megától kezdte el szedni a fogamzásgátlót, majd egyszercsak lebukott, hogy abbahagyta, pedig megbeszéltük, hogy most nincs munkahelye, csinált egy sulit, és utána vállalunk.

Ráadásul meséltem neki, hogy egy kollégát így vágtak át. A kérdésre meg, hogy miért, csak annyi volt a válasz, hogy nem tudom.

Ez neked normális?

Vagy az a nő, aki szinte mindenről hazudott, még az anyját is "eltemette" , még az se volt igaz, hogy hány éves és hol született.

Nem is ismersz, de már mocskolsz!

Kicsit gondolkodj már! Ennyi erővel és is elmondhatnálak mindennek!

2023. szept. 28. 11:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát kérdező ezek szerint nem jutott el a tudatodig hogy mit is írtam, vagy csak nem sikerült értelmezni.

Na mindegy, talán legközelebb :D

2023. szept. 28. 14:03
 18/18 A kérdező kommentje:

17, szerintem te nézz utána annak,hogy mit jelen az a szó,hogy normális, egy embernél! Mert az,hogy valaki betegesen hazudozik,nem az, és még el is hiszi, a másik még sebeket is vakart magára, és szintén hiába vártam el,hogy legyen őszinte, ja és ő le is bukott , mert összefutottam vele a Tescoban, csak nem volt egyedül. Kérdésemre meg,hogy miért nem mondtad el,hogy van valaki, az volt a válasz,hogy még nem biztos,hogy együtt vagyunk. Meg persze még ő volt megsértődve.

De mit vár az ember olyan hozzászólótól aki nem tud normálisan hozzászólni a témához, csak szidni a kérdezőket.

Te is elvárnád,hogy a párodban maradéktalanul meg tudj bízni, ez egy alap dolog, nem a sunyiság,hazudozás, mert ez nem normális.

2023. szept. 28. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!