Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők normális pasit szertnéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők normális pasit szertnének, de a férfiak nem ugyanúgy egy normális nőt?

Figyelt kérdés

Mindig csak ezt olvasni itt, hogy a nők normális pasit szeretnének, ami persze elsősorban azt jelenti, hogy nézzen ki jól. De most nézzük inkább a másik oldalt. A pasik is szeretnének egy normális nőt, és tekintsünk el attól, hogy toppmodel legyen, hanem vegyünk egy átlagos kinézetű, de magára adó nőt, akivel el lehet beszélgetni, talpraesett, és a környezetére is igényes, és nem egy hisztérika. Nem ilyenre vágyik minden pasi?

Helyette mit kapunk?

Volt élettársam sunyiban abbahagyta a fogamzásgátlót, utána lévő barátnőmről kiderült, hogy egy beteges hazudozó. Még az anyjáról is azt hazudta, hogy meghalt, és mennyi milliót örökölt, annyira belemerült a szerepbe, hogy még egy lakásvásárlásba is beleugrott, és ott balhézott az ügyvédnél, hogy az eladó eltitkolta az előleget amit ő utalt. ja és találkoztam a halott anyjával :D

Aki utána volt, ott nagy volt a szerelem, erre bezizzent, hogy úgyse akarna összeköltözni, 6 évig elvolt egyedül, meg neki ott vannak a gyerekei, és bőgve szakított.

Utána egy full öntörvényű nőm volt, nem számított neki, hogy mit beszéltünk meg, de ha szóvátettem, még én voltam a hisztis. Még most se értem, hogy hogy függ össze nála az, hogy nem akart menni sehova, vagy max ott a falujukban, azzal, hogy nem aludtam ott náluk. Van saját otthonom, ahol nyugodtan lehettünk volna.

48 éves elmúltam, nekem eddig így alakultak a kapcsolataim, vagyis nem túl jól.

Nektek mi a tapasztalatotok? Leírnátok?!

Megkérnék minden kedves hozzászólót, hogy kivételesen nem a kérdezőt kell bírálni, hanem a kérdéssel kapcsolatos válaszokra, tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Jelen esetben főleg férfiaktól!

2023. szept. 27. 10:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%

Én azt nem tudom, miért találják meg ilyen nehezen egymást a normális nők és férfiak...

(nyilván relatív, hogy kinek mi számít annak)

2023. szept. 27. 10:12
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

"Mindig csak ezt olvasni itt, hogy a nők normális pasit szeretnének, ami persze elsősorban azt jelenti, hogy nézzen ki jól."

Dehát ez fordítva is igaz, báttya :D

F

2023. szept. 27. 10:12
 3/18 anonim ***** válasza:
86%

Azt mondtad, ne rólad írjunk.

Pedig a lélektan szakemberei pont azt mondják, hogy téged jellemez, hogy kiket vonzol be ill. kikbe leszel szerelmes.

Akiket felsoroltál, azok mind hazudozó, kiszámíthatatlan emberek voltak.

Tudat alatt tehát neked nem a megbízható, kiszámítható nők kellenek.

Sok nő ugyanígy cseszi el az életét, amikor nem kellenek neki a megbízható férfiak, akikkel lehetne családot alapítani, gyereket felnevelni, hanem a "rosszfiúk" kellenek, akik átverik, megcsalják, folyton bonyodalmat okoznak, ráadásul apának teljesen alkalmatlanok. A megbízható férfiak nekik "uncsik", "nem működik a kémia" velük, bezzeg a rosszfiúktól azonnal nedvesedik a bugyijuk.

Több önismeret kéne, kevesebb dolgot kéne lenyomni a tudatalattiba, mert akkor az kezd uralkodni feletted.

2023. szept. 27. 10:30
 4/18 anonim ***** válasza:
85%

Hú én könyvet tudnék írni.

Volt olyan nőm aki konkrétan az ismerkedésünk elején letagadta,hogy lenne gyereke.

Volt egy igazi Facebook profilja és volt egy kamu Facebook profilja.

Pasizashoz a kamu Facebook profilját használta.

Ahol ráadásul még kamu munkahely volt megadva.

Volt egy másik barátnőm az pedig nem akart kimozdulni egyáltalán a lakásból,mindig átjött hozzám és ennyi, állandóan bent kellett maradni a lakásba.Hiába mondtam neki hogy sétáljunk egyet vagy utazzunk vagy esetleg menjünk be a belvárosba,menjünk el étterembe,semmi.

Aztán megismerkedtem egy normálisnak tűnő lánnyal,az elején tényleg normálisnak tűnt,aztán egy idő után elkezdett mindenen üvöltözni.

Pl ps4 egymás ellen fifáztunk gól kapott a kontrollert levágta földre és elkezdett üvöltözni,vacsorához elővett egy villát úgy gondolta nem túl hegyes és elkezdett ezen is üvöltözni,ugatott kettőt a szomszéd kutyája és a lakásomba elkezdett üvöltözni hisztizni,hogy ez elviselhetetlen

Teljesen elmeháborodott volt.

Most az utolsó barátnőm az is az elején tök normálisnak tűnt.

Aztán csak később mutatta ki mennyire gusztustalan a viselkedése.Lényegében egy idő után,elkezdett dicsekedni vele,hogy húzza le a anyagilag a szüleit és a testvérét.

Szóval ott tartok hogy szívesebben vagyok egyedül.

2023. szept. 27. 10:30
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Azert talaljak meg nehezen mert lehet nem egy korosztaly, mas tarsasagban mozognak igy esely sincs ra.. a normalis meg szubijektiv , aki nagyon normalisnak tartja magat az nem ismeri onmagat illetve egoista.. egy normalis ember nem valja hibatlannak magat.
2023. szept. 27. 10:31
 6/18 anonim ***** válasza:
39%

Pf...

"tekintsünk el attól, hogy toppmodel legyen, hanem vegyünk egy átlagos kinézetű, de magára adó nőt, akivel el lehet beszélgetni, talpraesett, és a környezetére is igényes, és nem egy hisztérika."

Rengeteg ilyen nő van, csak ugye mindig kiderül, hogy az atlagos, minimum a Palvin Barbi... de persze emellett csináljon meg mindent, miközben INGYEN fenntart egy instapozitiv külsőt. Hogyne!

Akkor én is kerdezek! Hogy lehet, hogy az összes kattos barátnőm férjnél van??? Hát ugy, h a fenti nő, senkinek nem kell, a lenyeg, hog, vékony legyen. Nem baj, ha r*banc, nem baj ha buta...

2023. szept. 27. 12:14
 7/18 A kérdező kommentje:
#6 Egyik barátnőm se volt toppmodel, pl akivel nagy volt a szerelem, ő egy 3 gyerekes anyuka, most 49 éves, és nem volt vékony 167 centi mellé 64 kiló, de adott magára, időnként fordász, kis műköröm, mert szeretett nő lenni, de közben egy egyszerű kórházi dolgozó. A kérdés pedig elsősorban a jellemvonások alapján írodott, szóvalhagyjuk már a külsőségeket!!!
2023. szept. 27. 12:44
 8/18 anonim ***** válasza:
33%

Én bevallom így működök.

Inkább legyen kattos, de szép nő, mint fordítva.

Bar ez inkább arról szól, hogy sajnos nem kattos szép nőt nem tudok összeszedni, így marad a többi opció, viszont csak a szép nőkhöz vonzódok, így kénytelen vagyok a kattosságban kompromisszumot kötni

2023. szept. 27. 13:14
 9/18 anonim ***** válasza:
75%

Nem nagyon van ilyen, hogy "normális",sztem túlértékelt ez a kifejezés, aki ezt mondja magáról, az szinte mindig valami kompenzációt takar, aki meg azt mondja, hogy ilyet keres, az általában szimplán sok csalódáson van túl, vagy valójában maga se tudja, hogy mit akar.

Elcseszett nőkkel én is találkoztam,de nekem általában max néhány hét kellett,hogy kiismerjem őket, így komoly kapcsolatra sose jöttem össze olyannal, aki arra nem volt alkalmas. Ha jó emberismerő, intuitív személyiség vagy,akkor hamar átlátsz a szitán és könnyen kiszűröd az ilyeneket, az intuíciót lehet is fejleszteni. Ami persze azzal is jár, hogy sokan nagyon válogatósnak fognak gondolni, hisz 100-ból jó ha 1 olyan lesz, akivel tényleg hosszútávon is passzolnátok, de ez igaz férfi,női oldalról is egyaránt. Nem arról van persze szó,hogy nem normális az emberek 99%-a, szimplán csak arról, hogy a legtöbb emberrel egész egyszerűen nem illetek össze,nem ugyanazt keresitek, és a legtöbb konfliktus,utálkozás stb. ennek a 'nem időben' felismeréséből fakad, hogy nem megfelelő ember van melletted.

2023. szept. 27. 13:51
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy lehet, hogy az összes kattos barátnőm férjnél van???"

Úgy, hogy a papucs férjeik elviselik őket.

2023. szept. 27. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!