Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ma normális nőkkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
Egy kisvárosban élek, ahol kb már mindenki ismer mindenkit.
De hol lehetne normális nőkkel ismerkedni?
mondjuk ilyen 30-40 közötti nem aranyásókkal?
valamiért nekem buliban soha nem ment az ismerkedés, max online vagy egyéb (munkahely, suli stb).
2023. szept. 25. 14:01
1/20 anonim válasza:
Sokszor találtak meg aranyásók?
2/20 A kérdező kommentje:
nem, egyszer sem. de akit latok, hogy szabadok, azok nagy resze az, szoval oket hanyagolnam. xd
2023. szept. 25. 14:07
3/20 anonim válasza:
Ma hétfő van, szóval nagyjából sehol.
4/20 anonim válasza:
Honnan tudod látásból, ki aranyásó?
5/20 A kérdező kommentje:
olvasd el az elso sort. altalaban ismerem az "előéletüket", tudom kivel jartak es miert lett vege.
2023. szept. 25. 14:17
7/20 anonim válasza:
Próbálkozz a kisebb részével. Vagy azok nem elég szexuálisak?
8/20 A kérdező kommentje:
7 nem mondtam ilyet, egyszeruen csak azt latom - amit mar mashol is megallapitottak sokan -, hogy a "normalis" csajokbol keves van igy hamar elkelnek. a maradekot, aki meg nem kelt el nem tudom, merre talalom :D
2023. szept. 25. 14:22
9/20 anonim válasza:
Nem. Itt megint arról van szó hogy kevered az tudatos (kissé anyagias) nőket a gold diggerekkel. Az erőtlen kis kukacod a szexi de anyagias átlag nőkre állna. Nem a falu igénytelen dagi nőjére. Úgy akarnàl “jó” csajt hogy csóró vagy. És bár nem írtad de sejthető hogy szemelyisegre és külsőre is rossz vagy.
10/20 anonim válasza:
Mindenhol ott vannak csak nincs a homlokukra írva, és a pasik meg két féle nőt vesznek észre. A dekoratívat, aki biztos aranyaso vagy a rondát, aki igazából nem ronda csak az előbbi kategória után nem veszi észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!