Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ma normális nőkkel ismerkedni?
Egy kisvárosban élek, ahol kb már mindenki ismer mindenkit.
De hol lehetne normális nőkkel ismerkedni?
mondjuk ilyen 30-40 közötti nem aranyásókkal?
valamiért nekem buliban soha nem ment az ismerkedés, max online vagy egyéb (munkahely, suli stb).
9 bocs, de honnan veszed, hogy csoro vagyok? mert nem a puncs.hu-n keresem az igazit?
nincs bajom az anyagilag tudas csajokkal, azzal van bajom, ahol alap az, hogy havi 200-at utalj a csajnak csak azert, mert veled jar es tartja a segget estenkent.
raadasul meg a leendo csaj kulsejere sem tettem kriteriumokat, hogz csak 75D es topmodell arc johet szoba.
Nekem is volt aranyásó csajom, borzasztó volt.
Hódprém sapkában járt éjjel nappal, az összes aprópénzt a fogához kocogtatta hogy igazi valódi fém-e, és ami a legrosszabb, folyamatosan a bab és borsókonzerveimet falta fel, mert hogy ő ehhez szokott hozzá. Ja meg a kertet is folyamatosan feltúrta ásóval, de semmi. Legalább vethetek jövőre sok babot és borsót a lyukakba.
17 olvasd el meg egyszer az eredeti posztot:
11-es:
"raadasul meg a leendo csaj kulsejere sem tettem kriteriumokat, hogz csak 75D es topmodell arc johet szoba."
pont azt irtam, hogy NEM tettem ilyen kriteriumokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!