Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendes, normális, cisznemű nőkkel hol lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 22:08
A kérdező szavazást indított:
sehol
szórakozóhelyeken
könyvtárakban
buszmegállókban
parkokban
interneten
22 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nem is értem a felvetést. A nők többsége nő volt már eredetileg is. Ez a kérdés akkor lenne reális, ha a nők többsége átoperált lenne.
2/10 anonim válasza:
Bárhol. Tele van a világ rendes, kedves, szép nőkkel.
Ha valaki nem tud ismerkedni, az nem a nők hibája.
3/10 anonim válasza:
"cisznemű" 😭😭
fogalmam sincs hogy én rendesnek vagy normálisnak számítok-e, de ha épp sétálok a parkban és valaki ezzel a ciszneműzéssel ugrana elém egy bokorból, kirohannék a világból.
4/10 anonim válasza:
Annyira új nekem ez az egész, hogy harmadik nekifutásra sikerült a cicaszeműt ciszneműre kiolvasnom. 😅
5/10 anonim válasza:
1-es, de így tudni, hogy fideszes transzfób idióta.
6/10 anonim válasza:
Mi a tök az a cisznemű?
Amúgy manapság már nincsenek normális nők. Ha van pénzed lesz nőd, ha nincs nem lesz, ennyi.
7/10 anonim válasza:
Nekem is új volt a fogalom, így rákerestem. Az a cisznemű,aki nem változtat nemet. Tehát, ha nőnek született, úgy is él, annak is hiszi, érzi, vallja magát.
8/10 anonim válasza:
#1:
Vagy akkor, ha a kérdező sok transzinál próbálkozott már be véletlenül. xD
9/10 anonim válasza:
Hatost osztom. Teljesen igaza van. A mai nőknél a nulla önkritika hatalmas elvárásokkal társul.
10/10 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, bárhol. Ha nem, sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!