Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol érdemes ismerkedni normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes ismerkedni normális inteligens korombeli lányokkal? 25F

Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 10:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
Jó kérdés...
2023. jan. 10. 10:46
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Neten. Vagy ha az nem jön be, akkor az a rossz hírem van, hogy élőben kell próbálkozni. Akárhol, amerre jársz. Biztos jársz szórakozni, valami hobbid csak van.
2023. jan. 10. 10:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Ha élőben próbálkozok akkor meg az nem tetszik a lányoknak,mert hogy zaklatom őket meg ilyenek..
2023. jan. 10. 11:04
 4/12 anonim ***** válasza:
27%
Tényleg neten se jó elobe se.. Sehol se.
2023. jan. 10. 12:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

#3 Próbáltad már?

Ha nem, akkor csak belementél a netes "jaj, a lányokra ránézni sem szabad, zAkLaTáS" hülyeségbe.

Ha igen, akkor valamit nagyon rosszul csináltál, de ez javítható.

Hozzám is jöttek már csávók. Rendesek voltak nagyon, elhívtak kávézni.

Párommal így jöttem össze - ha akkor nem szedi össze a bátorságát, lehet elsodort volna egymástól az élet, de megragadta a lehetőséget.

A többiek meghívását meg azért nem fogadtam el, mert már volt párom. Őket persze igyekeztem minél finomabban visszautasítani, és persze pozitív visszajelzést adni, mert amúgy szuperül csinálták.

Elfogadták, néha dumáltunk egy kicsit, aztán mentünk a dolgunkra. Nem volt zaklatás.

Az zaklatás, ha nem fogadja el a nemleges választ (ilyen is volt...), és folytatja, nyomul, jön utánad, könyörög... na, az gáz.

2023. jan. 10. 15:11
 6/12 anonim ***** válasza:
8%

Ha egy férfi tetszik neki akkor örül a társaságának. Ha nem tetszik neki = zaklató.

Ezt tanuld meg. Meg azt is hogy olyan lányt szólíts le aki legalább külső jegyekben egy szinten van veled. Ha felül választasz akkor ignorál.

2023. jan. 11. 06:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szólított le kifejezetten antipatikus srác is, őt is finoman visszamondtam. Megértette.

Nem volt zaklató.

2023. jan. 11. 07:36
 8/12 anonim ***** válasza:
62%

Őszintén? Sehol! Sok normális nő 25-30 éves korára már eljut arra a szintre, hogy a háta közepére sem akar pasit. Ezt köszönd meg sok férfitársadnak, akik lehazudták a csillagokat, hülyítették őket hónapokon át egy vagy néhány alkalmas dugás miatt, holott NORMÁLIS kapcsolatot szerettek volna NORMÁLIS értékrenddel. Ha nekem nem hiszel, akkor tegyél fel ezzel kapcsolatban itt egy kérdést. Hasonló válaszokat fogsz kapni, mint amit én fentebb írtam.

Tényleg nem tudok a kérdésedre megfelelő választ adni. Saját magamból indulok ki, hogy aki az utcán odajön hozzám, illedelmesen azonnal elzavarom. Szórakozóhelyek gigamega Red Flag! A legtöbben egyéjszakást akarnak onnan. Az internetes társkeresőre meg azért nem regisztrálok, mert a legjava állandó szexpartnert keres a meglevő kapcsolata mellé vagy mert "még élni akar" de dugni jó lenne. Talán a munkahelyet mondanám opciónak, mert alapból beszélnetek kell a munka miatt, viszont ennek is van árnyoldala. Egy munkahelyen dolgozni a pároddal hosszútávon nem egészséges, max ha brutálisan külön vagytok szeparálva.

2023. jan. 11. 10:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Van valami hobbid? Érdemes lenne olyan klubba/csoportba/foglalkozásra/stb. csatlakoznod, ami azzal foglalkozik.

Mondjuk elsősorban amiatt, ne a csajozás legyen az elsődleges.

Ott nagy eséllyel találkozol olyan lánnyal, aki szimpi :)

2023. jan. 11. 10:22
 10/12 A kérdező kommentje:
8-as,sajnos igazad van,sok balfasz férfi miatt utasítják el azokat a férfiakat a nők akik valóban szeretni akarják őket és megbecsülni. Nem teszek fel kérdést mert a nélkül is tudom hogy igazad van. Viszont,én elhiszem hogyok sok csalódás meg minden (én is sokat csalódtam és mégsem adom fel hogy találok normálisat) de szerintem nem kéne a nőknek sem ennyire ridegnek lenni amint valaki közeledik feléjük.
2023. jan. 11. 15:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!