Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem csak az érdekel, hogy ti hol ismertétek meg a párotokat? (egy olyan kapcsolatnál ami eljegyzésig jutott) Tehát hol érdemes ismerkedni egy normális kapcsolathoz?
Nő vagyok, 21 voltam amikor a sztori történt. Baráti körben ismertem meg. Hát most ha nem bánod, nem fejtem ki az egész kapcsolati hálót (5 fős társaság+még sokan csatlakoznak alkalmanként), hogy ki kit hogyan mikor ismert meg, csak a lényeget foglalom össze. Nekem egy barátnőm ismete a párom egyik haverját. Bementünk iszogatni, és bent voltak ők is, közösen folytattuk az estét. Innentől kezd bonyolódni, mert amúgy mind a ketten kapcsolatban voltunk, de már egyikünké sem működött. Egy ideig csak barátilag beszélgettünk, párszor találkoztunk társaságban, és világos lett, hogy nagyon működik a kémia. Lezártuk a kapcsolatainkat, és a következő baráti összejövetel után nála aludtam. Vagyis az minden volt, csak alvás nem, őszintén a testi vonzalom hozott össze minket, mert addig csak ferületesen ismertem.
A helyzet a következő: megválaszoltam ugyan a kérdést, de őszintén nem gondolom, hogy neked ez konkrét segítség lesz. Erre nincs recept, nekem egyébként mindig az alkalom szülte a lehetőséget, nem kerestem konkrétan párt, csak sodródtam az árral, és alakult.
Itt ismertem meg 5 évvel ezelőtt.
F
Igen komoly, sőt, eddig a kapcsolataim 95%-a innen jött össze.
Bár már nagyon tré a helyzet, én ugye 5 éve nem keresek, mert hát barátnőm van, de elnézve a mostani gyakoris helyzetet, nem hinném, hogy innen összejönne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!