Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet "normális nőkkel/lán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet "normális nőkkel/lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam disco minden társ kereső odalaak de semmi soha nem jön össze komolytalanok egyedül érzem magam :/
2023. szept. 11. 23:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Mivel kevés ilyen nő van és elég nagy rájuk a kereslet, így a szerencsében kell reménykedni.
2023. szept. 11. 23:12
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Próbálkozz,ha van merszed. Bárhol.
2023. szept. 11. 23:32
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom számodra mi a normális. Én nőként sem a disco-t sem az online teret nem tartom normális ismerkedési helynek. Szerintem kevés normális lányt lehet így találni.
2023. szept. 11. 23:37
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
#3: Miért, hol lehet sok normális lányt találni? Normális lányok nem járnak szórakozóhelyekre vagy nem neteznek?
2023. szept. 11. 23:44
 5/13 anonim ***** válasza:
96%

#4 De, csak többnyire nem ismerkedési célból. Legalábbis szerintem. Persze mindenre van ellenpélda.

Szerintem az alábbi helyeken:

gimi/egyetem/koli

hobbi, érdeklődési kör

tanfolyam

baráti társaság

valahol, ahol gyakran összefuttok, legyen az busz vagy bolt, kedvenc park, ahol kutyátsétáltatsz, szomszéd, a lényeg, hogy sokszor megjegyzitek egymást

rendezvények, fesztiválok, táborok

Szerintem a lényeg, hogy ne direkt párkeresés legyen illetve a buli azért nem jó, mert rosszak a fények, jó eséllyel többet nem látod és részegek vagytok. Egy házibuli más, az személyesebb. Egy fesztivál is más, mert az több napos.

De ismerek normális párkapcsolatban élőket, akik buliban vagy online ismerkedtek meg. De szerintem nem ennek kéne lennie az elsődlegesnek ha normális, komoly kapcsolat a cél.

2023. szept. 11. 23:54
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Milyen korosztályban és merrefelé keresel (kisváros, falu, főváros)? Attól is függnek az opciók, ezért kérdem, mielőtt bármit írok.
2023. szept. 12. 00:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Itt se.
2023. szept. 12. 03:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz normális alatt?
2023. szept. 12. 07:11
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Normális alatt azt érti a kérdező hogy aki nem feltételekhez köti az esetleges ismerkedést. Pl a férfi külsejéhez, iskolázottság alapján és hogy mennyi pénze van.
2023. szept. 12. 07:28
 10/13 anonim ***** válasza:
38%
Sehol. A normális nők tizenéves koruk óta folyamatosan foglaltak, mivel nagyon kevés van belőlük, és mindenkinek ők kellenek. Legfeljebb ha hiper-szuper-extra jóképű és/vagy gazdag vagy, akkor egyet lenyúlhatsz a pasijától.
2023. szept. 12. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!