Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális lányokkal ismerkedni?
Én lány vagyok 24 éves . Én is ilyen problémában szenvedek 2 éve 😂.
Társkeresők full semmit nem érnek. Pedig előző kapcsolatom Tinderről volt. Most normális férfi sehol nincs de az utcán se!!! Szóval nagyon más lett minden. Régen sokkal könnyebben ment az ismerkedés.
Most komolyan itt is lehet találni párt?
Badoo és Tinderhez képest egyébként milyen szinten van ez az oldal erre a célra ?
Értem. Hát lehet akkor írok egy kérdést ki és megpróbálok itt ismerkedni.
Habár nem tudom itt normális férfiak vannak-e
Rosszlányokon.
20as éveik elején járó csajok elvárásainak meg kell felelni. Te dolgozz, keresd a pénzt, told a popsikájuk alá a lakást, a kocsit miegymást. Fizess évi 2 külföldi nyaralást és 4-5 kirándulást/wellnesst - lehetőleg insta & facebook posztképes helyekre. Finanszírozd a szolit, a műkörmöst, a fodrászt, a fitnessz, a 3D pillákat, a kollagén-feltöltést, a szemöldök tetoválást, a 4D pillát, a bio ételeket és egészséges táplálkozást, a plázázást, shoppingolást (hisz kell új ruha, cipő, táska, kiegészítők, éxerek ... amikből csak az aranyat bírja a drága esetleg a gyémántot). Ő dolgozni nem hajlandó ... ebbe beleértendő a házimunka is. Főzni a férfi főzzön, ha már olyan csóró, hogy nincs pénze rendelni vagy elvinni Őt méregdrága éttermekbe. Mosás alantas, mosogatást nem bírja a műköröm, a seprőt azt sem tudja hogy működik, a felmosóhoz akkor sem értene, ha lenne hozzá használati útmutató. Szókincs 0. Kommunikáció level -1000000 (csak "ja"/"aha"/"Áááh" + káromkodások). Nincsenek önálló gondolataik, ha mégis akad valami, azt nem képesek értelmesen és érthetően kifejezni - amiért természetesen a Te leszel a hibás. Nem szabad nekik 2 bővített mondatot mondani egymás után, mert azt már nem tudják értelmezni. Nárcisztikusak. Fölényeskedők. Manipulátorok. Viszont nagyon jól tudják - és ki is használják, hogy csöccsel és puncival érvényesülni tudnak. Többek közt ezért van az instagram, a TikTok és a YouTube dekoltázst mutogató lányokkal, akiknek semmi mást nem kell tenni, mint kipakolt cicikkel végig grasszálni egy városon, vagy hülyeségeket magyarázni a kamerába. Óriási szerencséjükre pedig már létezik az OnlyFans is. A világ tele van nyálcsorgató manusokkal, akiknek hála egy-egy ilyen nőnek milliós nézettsége, követő tábora esetenként bevétele is van.
Ők nem TÁRSat keresnek, hanem SZPONZORt.
Kivételek akadnak. Van dolgozó huszonéves .... még olyan is akad, aki nem irodán akar dolgozni, nem plázában vagy valamelyik drogéria ... neadj' isten valamelyik üzletlánc kasszájában, hanem felmérve a képességeit; soron dolgozik multinál, de ezek a lányok ritka kincsek és sok esetben már foglaltak (döntő többségben valami idóta pöcsköszörű mellett senyvednek, aki messze nem becsüli meg őket annyira, amennyire megérdemelnék)
Jobban jársz, ha leteszel arról, hogy ilyen csajt összeszedsz magadnak. Keress inkább valakit a rosszlányokon és menj el hozzá. Azt kapod amiért mész. Légy kedves, kultúrált és tisztelettudó - cserébe kapsz cicit, puncit, szívélyes fogadtatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!