Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet normális nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet normális nőkkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Olyan barátnőt szeretnék akinek nem az a légyeg, hogy mennyire népszerű az ember, meg hogy mennyire izmos, stb... Hanem hogy mennyire alkalmas hosszú távra, férjnek, apukának.

26 éves vagyok, és már nagyon örülnék ha végre találnék egy olyan nőt aki családot szeretne. Én már nagyon szeretném hogy gyerekem legyen rövid időn belül. Bár rég óta azt érzem hogy én sosem fogok olyan párt találni akivel tényleg boldogak lehetünk, mert sok kapcsolat látszat, és kihasználják csak egymást. Ilyentől menekülök....

2020. szept. 1. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

Sokunkat foglalkoztat a kérdés. Már ott bukik a dolog, hogy egyáltalán hol lehet ismerkedni? Egyetem után, ha a munkahely nem alkalmas erre, barátok barátai, ismerősei foglaltak, akkor hogyan tovább?

Elmész veretni az éjszakába? Eredmény: 2-3 hetente hazaviszek valami csajt, dugunk jókat, ennyi. De ha nekem ez sikerült, másnak is, aki jobb, mint én. Szórakozóhelytől tehát sok jót nem várok...

Tinder, Badoo, Bumble stb.? Szintén egy szeméttelep. Nagyon kell kapirgálni, hogy véletlenül belefuss egy normálisba.

Utcán odamenni ismeretlen nőkhöz? 100-ból 99 nemet mond. Ezt is csinálom/csináltam. Volt már sikerem, de a ,,győzelmi" ráta nem túl jó.

És ezek után milyen választ tudok mondani, hol lehet ismerkedni? Kb. sehol.

A másik válasz: bárhol, ha szerencséd van.

Hallottam már házasságot egy téves hívásból/SMS-ből; egy közlekedési balesetből, ahol a két fél végül összejött, akik karamboloztak; vagy éppen a Tescóban neki tolta egyik a másiknak a bevásárlókocsit.

De most ilyen esetekre lehet alapozni?

2020. szept. 1. 14:20
 2/3 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező, ha esetleg nem tűnt volna fel, a "normális nők" emberek, nem pedig holmi erdei gombák, amiknek csak a lelőhelyét kell megtudnod, máris mehetsz szüretelni. Egyébként meg a "normális" sose volt az "igénytelen" szinonimája.
2020. szept. 1. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Milyennel?
2020. szept. 2. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!