Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi alapján választanak a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján választanak a nők a bősége zavara miatt Tinderen?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam hogy először beregisztráltam egy gyönyörű 10/10-es nő képeivel és utána egy átlag alatti olyan 10/4-esel és mindkét esetben kevesebb mint 5 perc alatt megvolt a 99+ like.

Hogy lehet ennyi lehetőségből választani? Bármelyik másodperben jöhet egy még jobb képű.

2023. szept. 24. 16:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

Társnak nincsenek rendben, és ne aggódj, a többiről is ezt gondoljuk az életben, vicces, helyes vagy bármi ilyesmi, de rohadtul nem kéne, mert.. itt meg mindenkinél más van.

Szimpátia alapján, amelyiket a képei és a szövege alapján hasonló értékrendűnek gondoljuk, azt húzzuk jobbra. Jóképűség nem feltétel, 5östől a 9esig mindegyik megteszi, csak tűnjön számunkra normálisnak a képen, és a szövegben, amit ír az adatlapján. Aztán megy a következő kör, amiben nézzük, hogy nekünk mit ír. Iszonyú fárasztó, hosszadalmas és lélekölő dolog, folyamatos csalódás. Szerintem a nők dolga rosszabb, ti egyáltalán nem is kaptok a tortából, nekünk meg mindig felkínálják, majd kiderül, hogy nem is torta.

2023. szept. 24. 17:37
 12/13 Sunshinedoll ***** válasza:

Elsősorban a kinézet, meg, hogy milyen képek vannak fent. Hiába néz ki jól valaki, én az ilyen autóval, órával, hallal, márkás cuccokkal, elejtett vaddal rajolós pasikat nem szeretem, se azok, akik topmodellnek hiszik magukat és pózerkednek.

Utána meg az adatlapja, amibe beleértendő minden, nem csak az, hogy miket ír, hanem hogy milyen stílusban közöl információt magáról.

És hiába klappol eddig minden, ha ott van neki hogy laza/komolytalan kapcsolatot keres, akkor nem jut tovább :D

2023. szept. 24. 21:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Külső, utána pedig beszélgetés alapján. 😊
2023. szept. 24. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!