Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hány matchetek volt a Tinderen?
56 matchem volt vidéken, abból 3 randi lett, és egy már 3 éve tartó kapcsolat. Elég sokat kellett variálnom a profilommal, illetve a képeimmel, hogy végre elkezdjenek jönni a matcheim, végül sikerült olyan képeket csináltatni magamról, amik után elkezdtek jönni a matchek, egyik képet sem szerkesztettem, csak jobban sikerült fotók kellettek.
Arra nem emlékszem mennyi matchemre írtam rá az 56-ból, 30-ra biztosan.
Én kb 4-5 hónapig voltam fent (pár éve, akkor 25 éves voltam), de az utolsó hónapban már passzívan, mert alakult valami. Kb 300 match jött össze. Budapesten élek, itt bőven vannak lányok.
Nekem nem volt leírásom, csak az érdeklődési köröket, tanulmányokat, munkahelyet töltöttem ki. Talán a leírásba beleírtam, hogy budapest, hu/english és hogy 177 cm magas vagyok, de max ennyit.
Én írtam már rá olyan matchre, ami hetekkel, vagy akár 1-2 hónappal ezelőttről származott, többségük vissza is írt. Jó beszélgetésindító volt legalább, beleszőttem az első üzenetembe, hogy milyen régi a match.
Bár nem engem kérdeztél #5, azért válaszolok amire tudok.
"Tényleg a nők fele csak az egóhízlalás miatt van fenn?"
Hát pontos statisztikát nem tudok, de lehet benne valami. Nekem innen lett barátnőm, és ő később bevallotta, hogy csak emiatt jött fel, hogy jobban kívánatosabbnak érezze magát, még randizni sem akart :D Aztán csak meghódítottam valahogy
"Tényleg sok a prosti, aki az üzlet miatt van fenn?"
Én egy darabot sem láttam. Elk*rvásodott lányokat annál inkább.
"Valóban számít, hogy írsz-e bevezető szöveget magadról?"
Szvsz nem. Hacsak nem valami egysoros vicces valami van ott. Fordítva a lányoknál nálam olyan hatást keltett, mint aki görcsösen akar találni valakit és túl komolyan veszi. Gondolom fordítva is ilyen lehet.
"Igaz a sok rémhír, amit a Tinderről mondanak?"
Nem tudom milyen rémhírek vannak még, nekem pozitív csalódás. Tök normális lányokkal sikerült beszélgetnem onnan. Szerintem hozzáállás kérdése az egész.
Jó nektek, én már nem tudom, mit ronthatok el, hogy ennyire nem kíváncsi rám senki már semmilyen felületen. Nem vagyok rosszképű egyáltalán, butának sem tartanám magam, aki nem képes összetett mondatokra. Írok bemutatkozást,
match során (ha van) igyekszem valami egyedit kitalálni. 183 cm vagyok, még azt sem mondhatom, hogy alacsony - igaz, tényleg nem a fővárosban élek, vagy megyeszékhelyen, de egyszerűen baromira elkeserítő az, hogy mivel hétköznap ritkán botlok új emberekbe/ismertségekbe a munka miatt, már online is újabban alig van minimális siker, vagy legalább egy beszélgetés egy szimpatikus nővel. Pár éve nem ilyen volt még. A négyes voltam...
#8: ha van már egy három éve tartó kapcsolatod, akkor mit számít ez?
Egyébként sok múlik a profilon. Nekem van egy kollégám, szörnyen nagy koponya, vicces, szerintem külsőre sincs gond vele. Legutóbb sörözésen panaszkodott, hogy mennyire kilátástalan a helyzete. Kértem, hogy mutassa meg a tinder profilját. Hát.. amit ott láttam, az valami szörnyű volt. Előnytelen képek, előnytelen helyeken. Soha nem láttam még olyan rossz színben, mint a képeken. Plusz volt egy szerinte vicces, de valójában elég kínos leírása. Amiben tudtam segítettem neki, de ő egy tipikus példája annak, hogy egy értékes ember mekkora sikertelenséget érhet el, ha nem tudja magát jól eladni online.
#6 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!