Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi alapján választanak a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján választanak a nők a bősége zavara miatt Tinderen?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam hogy először beregisztráltam egy gyönyörű 10/10-es nő képeivel és utána egy átlag alatti olyan 10/4-esel és mindkét esetben kevesebb mint 5 perc alatt megvolt a 99+ like.

Hogy lehet ennyi lehetőségből választani? Bármelyik másodperben jöhet egy még jobb képű.

2023. szept. 24. 16:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%

Ne legyen foglalt, ne legyen szatír, ne legyen kopasz ne legyen igénytelen, ne legyen ronda, ne legyen olyan aki csak annyit tud írni hogy szia(es itt "meghalt"), ne legyen messze aki csak d.gni járná az országot, ne irjon olyanokat hogy "teccel"

Igazábol alig van egy akivel csupán szóba állni èrdemes.

2023. szept. 24. 16:27
 2/13 anonim ***** válasza:
63%

5 perc alatt, ez komoly?

Mármint persze tudtam hogy 1 napon belül megvan a 99+ ami nekem kb 3 hónap, de 5 perc??

2023. szept. 24. 16:27
 3/13 A kérdező kommentje:

2-es a 10/10-es nővel amikor először eljutottam a kezdőlapra már megvolt a 99+ like és ez nem vicc!

A rusnyával olyan 5 perc volt.

2023. szept. 24. 16:30
 4/13 anonim ***** válasza:
57%

Xdddd

Hát ez hatalmas

Mondjuk ha az ember ebben a világban éli meg a társkeresést, akkor nem csodálom hogy frusztrált incel lesz.

Azért élőben közel sincs ekkora különbség a férfire és nőre való keresletben

2023. szept. 24. 16:32
 5/13 anonim ***** válasza:
97%

A kinézet, aztán a szöveg.

Nyilván, te behúztál azért sok pasit, hogy lásd a matchek számát, de azért a nők elég kevés férfit húznak be.

2023. szept. 24. 16:33
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

A mennyiség és a minőség két külön dolog...

Átlag alatti nőként nekem is összejött 99+ like, de megér egy misét, hogy milyen férfiaktól. Maradjunk annyiban, hogy nem szívesen tudnád őket a lányod, más szeretett nőrokonod vagy nőnemű barátod közelében, kb. előbb kívánnál nekik élethosszig tartó egyedüllétet, mint ilyen "társakat".

A jobb nőknél biztos más a helyzet valamennyire, azt majd ők leírják, ha van kedvük.

2023. szept. 24. 16:35
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

Mindig kiváncsian olvasom, hogy milyen is az online társkeresés. Megerôsit, hogy regisztrálni se érdemes.

23n

2023. szept. 24. 16:45
 8/13 anonim ***** válasza:
26%

#6: Miért mániátok az, hogy a férfiakból mindenkit, aki társkeresőzik, valami selejtnek állítotok be?

Nézzetek körül a környezetetekben. A férfi barátaitok között. Na, róluk IS beszéltek ám. Ugyanis, a társkeresőn lévő férfiak teljesen hétköznapi emberek.

Oké, egy részük valóban kattos. Egy részükkel nem passzoltok. De, egy részük normális és az is, akivel nem passzoltok.

Ha így beszéltek a férfiakról, miért akadtok ki, hogy itt azért panaszkodnak, hogy nincs egy normális nő sem?

2023. szept. 24. 16:46
 9/13 anonim ***** válasza:
75%
Kezdj el beszélgetni velük. Meglátod, semmi bőség nincs.
2023. szept. 24. 16:52
 10/13 anonim ***** válasza:

8: Én (6.) sosem teszem ezt minden társkeresőző férfival, mert látok olyan profilokat is, amikről egy nagyon normális, egyben és rendben lévő ember képe rajzolódik ki. Csakhogy vagy gyorsan törlik a regisztrációjukat, vagy nekik bizonyára olyan magasan vannak az elvárásaik (jogosan!), hogy szóba sem jövök náluk. Rám, pusztán azért, mert ocsmány vagyok, olyanok részéről van csak kereslet, akiktől te mint férfi is elsírnád magad.

Egyébként az én környezetemben lévő férfiak közül csak egy elhanyagolható % van jelen társkeresőn, és velük van baj... De ehhez hozzátartozik, hogy ez vidék, pici település (és a környező települések), itt még most, nem olyan sokára 2024-et írva sem bevett szokás társkeresőn ismerkedni. Minden másra persze ugyanúgy használják a netet az emberek, de erre nem igazán.

2023. szept. 24. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!