Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az hogy egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy egy ilyen férfi nem találja a társát?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám aki hihetetlenül rendes ember, tényleg mindig segít ahol tud, sosincs benne konfliktusba,n mindig békélteti az embereket, igazi jóember és hihetetlen intelligens tényleg mindent tud, nem csak a szakmáról, de egyszerűen a tájékozottsága is nagyon nagy, valamint nagyon jó humora van, az egész napot végig röhögjük, olyan stílusa egyedi humorérzéke van és öt éve keresi a társát. Igaz hogy nem helyes meg van rajta felesleg de nem gondolnám hogy ez akadály lenne, tényleg nem tudom mi lehet ami miatt nem találja a társát...
2023. szept. 21. 21:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
85%

Pont egy ilyen pasival ismerkedtem nemrég, én is gondolkodtam rajta, hogy egy ilyen normális pasit miért nem 'vittek még el'. Aztán kb a 4. randin már belepofázott abba, hogy szerinte nekem mit kéne dolgoznom. Ja és irtó rasszista is volt.

Soha nem tudhatod, hogy mi áll a háttérben, ne sajnáld. Azok az emberek, akik 3-5 éve vannak egyedül és nem önszántukból, ott általában ők a hibásak.

2023. szept. 22. 07:18
 22/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, azt még kifejthetnéd, hogy emberünknek mi a viszony a apárkereséshez, a nőkhöz. Mert erről nem tudtunk meg semmit.

37 éves és 5 éve keres párt. Azaz korábban volt neki. Na, és azzal mi történt? Előtte mi volt? Mi változott?

A kérdés egyértelműen a te szemszögedből lett írva. Te azt írod keresi a párját. De a pasi is így gondolja? Csak mert sok szingli ember nem keres társat pl.

És ha tényleg aktív párkereső, hogy, hol cisnálja? Mik a szempontjai?

Szóval érted, a fickó társkeresési dolgairól kérdezel, de erről az aspektusról eddig 0 infót osztottál meg.

Mondjuk a szmeetet is szépen összehordta a szél:D Felszínes utálkozók azonnal megjelennek csámcsogni:D

2023. szept. 22. 08:01
 23/31 anonim ***** válasza:
44%
Pontosan leírtad, miért nem találja a társát. Minden, amit írtál, negatívum a nők szemében.
2023. szept. 22. 08:19
 24/31 anonim ***** válasza:
93%

"A legtöbb nő nem indul be arra, hogy tájékozott a palija."

férfiként írom, szerintem még mindig több nőt le lehet nyűgözni azzal, ha férfiként tájékozott és művelt vagy, mint ahány férfit azzal, ha nőként vagy tájékozott és művelt.

2023. szept. 22. 10:14
 25/31 anonim ***** válasza:
Pedig pontosan az a baj hogy ronda és kövér.
2023. szept. 22. 10:24
 26/31 anonim ***** válasza:
53%

#21: Teljesen logikus... Ha te találkoztál egy régóta egyedülálló gyökérrel, akkor biztos minden régóta egyedülálló gyökér...

#24: Férfiként írom, hogy nincs igazad. Volt egy 2 diplomás, több nyelvet beszélő, intelligens barátnőm, aki nagyon képben volt a társalgással és nagyon tájékozott volt. Hát, kb. ahol megszólalt, még a legutolsó punk is elakarta hívni randira.

Ehhez képest hasonló szintű férfi ismerőseimet unták a csajok általában.

2023. szept. 22. 10:28
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bemutathatod privátban!(32éves csinos nő vagyok)

Mondjuk az érdekelne, hogy csak hozzád képest művelt és tájékozott, vagy másokhoz képest is?:)

Legutóbb a westendes konzolos boltban volt egy helyes, vicces, intelligens, kb 120 kilós eladósrác, aki szimpi volt, csak fiatalabb volt nálam pár évvel, szóval ez a típus korban passzolva bejön nekem:)

2023. szept. 22. 11:05
 28/31 anonim ***** válasza:
#24-nek: egyetértünk abban, hogy a tájékozottság jóval vonzóbb tulajdonság egy férfinál, de a lenyűgözéssel már bajok vannak. Egy artista előadás is le tudja nyűgözni az embert, mégsem indul be tőle szexuálisan... Tehát más ez a típusú lenyűgözöttség. Ezt neutrálisan is lehet mondani másra.
2023. szept. 22. 11:48
 29/31 anonim ***** válasza:

Egyébként... miért is kéne szexuálisan beindítani a nőt?

Mármint a társkeresésben azért nem épp előnyös, ha puszta szexuális vonzalom lesz a szimpátia alapja.D

Nyugodtan nyűgözd le az embereket a tájékozottságoddal, humoroddal stb... Nem a szexuális gerjesztés a cél, hanem a lenyűgözés.

2023. szept. 22. 12:09
 30/31 anonim ***** válasza:
#24 Férfiként írom, a nőket kifejezetten taszítja, ha tanújelét adom, hogy értelmes és tájékozott vagyok.
2023. szept. 22. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!