Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy egy ilyen férfi nem találja a társát?
Pont egy ilyen pasival ismerkedtem nemrég, én is gondolkodtam rajta, hogy egy ilyen normális pasit miért nem 'vittek még el'. Aztán kb a 4. randin már belepofázott abba, hogy szerinte nekem mit kéne dolgoznom. Ja és irtó rasszista is volt.
Soha nem tudhatod, hogy mi áll a háttérben, ne sajnáld. Azok az emberek, akik 3-5 éve vannak egyedül és nem önszántukból, ott általában ők a hibásak.
Kérdező, azt még kifejthetnéd, hogy emberünknek mi a viszony a apárkereséshez, a nőkhöz. Mert erről nem tudtunk meg semmit.
37 éves és 5 éve keres párt. Azaz korábban volt neki. Na, és azzal mi történt? Előtte mi volt? Mi változott?
A kérdés egyértelműen a te szemszögedből lett írva. Te azt írod keresi a párját. De a pasi is így gondolja? Csak mert sok szingli ember nem keres társat pl.
És ha tényleg aktív párkereső, hogy, hol cisnálja? Mik a szempontjai?
Szóval érted, a fickó társkeresési dolgairól kérdezel, de erről az aspektusról eddig 0 infót osztottál meg.
Mondjuk a szmeetet is szépen összehordta a szél:D Felszínes utálkozók azonnal megjelennek csámcsogni:D
"A legtöbb nő nem indul be arra, hogy tájékozott a palija."
férfiként írom, szerintem még mindig több nőt le lehet nyűgözni azzal, ha férfiként tájékozott és művelt vagy, mint ahány férfit azzal, ha nőként vagy tájékozott és művelt.
#21: Teljesen logikus... Ha te találkoztál egy régóta egyedülálló gyökérrel, akkor biztos minden régóta egyedülálló gyökér...
#24: Férfiként írom, hogy nincs igazad. Volt egy 2 diplomás, több nyelvet beszélő, intelligens barátnőm, aki nagyon képben volt a társalgással és nagyon tájékozott volt. Hát, kb. ahol megszólalt, még a legutolsó punk is elakarta hívni randira.
Ehhez képest hasonló szintű férfi ismerőseimet unták a csajok általában.
Nekem bemutathatod privátban!(32éves csinos nő vagyok)
Mondjuk az érdekelne, hogy csak hozzád képest művelt és tájékozott, vagy másokhoz képest is?:)
Legutóbb a westendes konzolos boltban volt egy helyes, vicces, intelligens, kb 120 kilós eladósrác, aki szimpi volt, csak fiatalabb volt nálam pár évvel, szóval ez a típus korban passzolva bejön nekem:)
Egyébként... miért is kéne szexuálisan beindítani a nőt?
Mármint a társkeresésben azért nem épp előnyös, ha puszta szexuális vonzalom lesz a szimpátia alapja.D
Nyugodtan nyűgözd le az embereket a tájékozottságoddal, humoroddal stb... Nem a szexuális gerjesztés a cél, hanem a lenyűgözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!