Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy egy férfi a többi férfi igényei miatt nem találja a társát?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm 36 éves és nem találja a társát, kérdeztem miért nincs párod, mondja amíg a férfiaknak abban kimerül az ígényei hogy legyen egy lyuk, addig nem fogja megtalálni a társát..2020. okt. 20. 07:51
1/7 anonim válasza:
És emögött mi a logika? Ha ő pedig igényes, jó értelemben válogatós ember lenne, ezt a nők is észrevennék és díjaznák. Valószínűleg inkább csak sokkal jobb nőt akar, mint amilyen jó pasi ő maga.
2/7 anonim válasza:
Amíg a nők ennyire hipergámok, addig egy átlagos férfinak nem is lehetnek nagyobb igényei.
3/7 A kérdező kommentje:
2. jó de ha férfiak nem jönnének össze csak úgy és inkább egyedül maradnának, akkor a nők sem lennének ennyire hipergámok mert azért ők sem szeretnek egyedül lenni szex nélkül, nekik is fontos a szex
2020. okt. 20. 08:11
4/7 anonim válasza:
Ha neki ez az igénye akkor biztos...
DE! Nem minden férfinak ez, persze kell a "lyuk" is,
de ha ez a cél, akkor vannak erre megfizethető szolgáltatások is.
Nekem kell a párom társasága is, hasonló személyiségű, így közös programok vannak.
Nem az hogy én elmegyek kocsmázni, ő barátnőkkel plázázni, aztán esténként össze járunk dųgni.
5/7 anonim válasza:
Addig nem is, mivel a ferfiak javanak eleg ha a nő 100 Kilo alatti es p.ncija van, ezaltal megnő a nők valogatasi lehetosege (mert szintr minden pasinak elegek lesznek)ès èlnek is ezzel a lehetoseggel.
6/7 anonim válasza:
A barátod versenyképtelen. A magyarázatainak nem kell felülni.
7/7 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy versenyképtelen? Ha pl nincs baráti, barátnői köre, és csak átlagos külsejű akkor bizony be kell próbálkoznia 50-100 nőnél h egy összejöjjön neki (igen, ennyire nehéz egy átlag pasinak is) és bírnia kell a sok elutasítást ha ismeretlenül próbálkozik. Ez nem versenyképtelenség, hanem lehet kap 20 nemet és zavarja a sok nem. Nekem van sok ismerősöm, aki sok 100 nemet kapott, aztán egyszer csak egy full csinos nővel összejött, hogy csak lestünk (mert visszahúzódó csaj volt, meg nagyon szép, kevesen próbálkoztak nála és ez a pasas értelmes, normális volt és kapott is egy esélyt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!