Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya férfi hogy találja meg a társát?
Nem értem hogy egy csúnya férfi hogy találja meg a társát, amikor szinte minden nőnek az az első hogy jóképű férfi legyen, helyes férfi legyen, remélem hogy jóképű férfi és társai tehát szinte csak arra fókuszálnak hogy jóképű legyen, helyes sármos legyen, akkor egy csúnya férfi milyen helyzetben van... valóban ne is keressen társat, nem is érdemes neki?
Azt ne mondjátok hogy mindenkinek más a szép mert Igenis rengeteg olyan csúnya férfit ismerek, aki Igenis szinte mindenki csúnyának látja, tehát hatalmas feje van, úgy néz ki, mint például jáksó László stb.
Kérdező, jártál idén jó pár strandon? És csak, számodra, jóképű srácoknak voltak barátnőik?
Nyisd ki a csipás szemed, jó pár számomra nem szép férfit látok párkapcsolatban.
De tudom,mindenki csak azt veszi észre, amit észre akar venni.
Igenis rengeteg nem kimondottan helyes pasi van párkapcsolatban.
Sportolj valamit, vágass előnyös frizurát, kérd meg egy nő ismerősödet, hogy adjon tanácsot, mi állna jól.
Ha igényes az öltözéked, ápolt vagy, jó illatod van, kedves, udvarias vagy, és kezdeményezel, nem igaz, hogy nem találsz barátnőt.
Mi, nők (szerintem a többsèg) kevésbé vagyunk kritikusak a külsőt illetően, ha megismerkedtünk màr az illetővel, és úgy bánik velünk, ahogy egy nővel illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!