Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csúnya férfi hogy találja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnya férfi hogy találja meg a társát?

Figyelt kérdés

Nem értem hogy egy csúnya férfi hogy találja meg a társát, amikor szinte minden nőnek az az első hogy jóképű férfi legyen, helyes férfi legyen, remélem hogy jóképű férfi és társai tehát szinte csak arra fókuszálnak hogy jóképű legyen, helyes sármos legyen, akkor egy csúnya férfi milyen helyzetben van... valóban ne is keressen társat, nem is érdemes neki?

Azt ne mondjátok hogy mindenkinek más a szép mert Igenis rengeteg olyan csúnya férfit ismerek, aki Igenis szinte mindenki csúnyának látja, tehát hatalmas feje van, úgy néz ki, mint például jáksó László stb.

2019. szept. 27. 21:09
 1/10 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező, jártál idén jó pár strandon? És csak, számodra, jóképű srácoknak voltak barátnőik?

Nyisd ki a csipás szemed, jó pár számomra nem szép férfit látok párkapcsolatban.

De tudom,mindenki csak azt veszi észre, amit észre akar venni.

2019. szept. 27. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

Igenis rengeteg nem kimondottan helyes pasi van párkapcsolatban.

Sportolj valamit, vágass előnyös frizurát, kérd meg egy nő ismerősödet, hogy adjon tanácsot, mi állna jól.

Ha igényes az öltözéked, ápolt vagy, jó illatod van, kedves, udvarias vagy, és kezdeményezel, nem igaz, hogy nem találsz barátnőt.

Mi, nők (szerintem a többsèg) kevésbé vagyunk kritikusak a külsőt illetően, ha megismerkedtünk màr az illetővel, és úgy bánik velünk, ahogy egy nővel illik.

2019. szept. 27. 21:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valami jó pasi álarcot húznak az arcukra és azzal szedik fel a nőket nem is feltűnő, mert olyan ostoba sok nő, hogy észre se veszi, hogy nem az ő arca. Ezzel felszedi és utána jön a rózsaszín köd és már nem is látja az új ronda arcot a nő a köd miatt csak emlékszik a régi álarcos képre...
2019. szept. 27. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Úgy, hogy talál egy szintén baromi elkeseredett csúnya lányt és kötnek egy kompromisszumkapcsolatot és egy kis szerencsével (vagy inkább önámítással) magukra erőltetnek egy rózsaszínködös fátylat valamint öniróniával elhitetik magukkal, hogy szeretik egymást.
2019. szept. 27. 21:27
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
Sok jó nőt ismerek számomra ronda pasival, nem mindenkinek a külső számít. Nyilván ha megkérdezel egy nőt jóképű pasit szeretne, ahogy olyan férfit sem találsz szerintem aki ronda kövér nőt akar... De aztán X MEGISMERI Y-t és egyből nem is olyan magas a homloka vagy nem is olyan görbe az orra...
2019. szept. 27. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább sehogy, maximum, ha sok pénze van, akkor vesz egy nőt kilóra. :))
2019. szept. 27. 23:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg csúnya, akkor vagy talál magánál még sokkal csúnyább nőt, vagy sehogy. Csak a mesében van olyan, hogy a szép nő a belső értékei miatt összejön egy csúnya férfival (vagyis nem, igazából még mesét sem mertek ilyet csinálni, annyira abszurd). Jáksó nem számít csúnyának, inkább átlagos. A csúnya nem ott kezdődik.
2019. szept. 28. 00:09
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
Én sokkal sz_rabbul nézek ki, mint Jáksó, igaz sosem volt senkim, de nem ez a lényeg. Jáksónak is mindig van nője.
2019. szept. 28. 07:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Lekapcsolja a villanyt.
2019. szept. 28. 08:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, ha nem vagy jóképű le se szarnak, lehet bármilyen ebüvölő is a személyiséged. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2019. szept. 30. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!