Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egy férfi azért nem találja a társát merthogy túl kedves túl rendes vagy ezek a férfiak igazából nem is rendesek, kedvesek?
Igen, aki magáról azt állítja, hogy ő jószívű kedves ártatlan udvarias bányanyka és minden nő hibás, mert csak a bunkók kellenek neki, ott hatalmas problémák vannak valószínűleg... és koránt sem igaz belőle semmi se.
Az első is tökéletes látja.
1. vagyok, én abból indulok ki, hogy volt egy toxikus kapcsolatom/házasságom, a volt férjem a mai napig nem érti, miért váltam el.
Nyilvános megalázás, leköpés, verbális szidalmak tömkelege. Ezt rajta kívül MINDENKI látta, vele viszont nem tudtam megértetni soha, miért fájtak ezek.
Ő a jófiú, aki harcolt a házasságunkért, én meg a k.rva, aki dugatja magát folyamatosan (ami nem igaz, majdnem egy éve nem voltam senkivel).
Túl jó ember mi?
Hogy saját magát annak látja az már korántsem jelent jót….
Csak nem látja a hibáit.
Egyszer beszélgettem egy ilyen sráccal, templomba járós volt, szűz , igazi jó fiú …
Esküszöm nem emlékszem hogy mit mondtam neki véletlenül, de valami igazán apróságon haragudott meg és ki is kelt magából. Talán olyat hogy nem szeretem a rap zenét.
Na , ezért nem volt barátnője, ezért volt szűz huszonévesen.
Én a legjobban a magukat kedvesnek, becsületesnek definiáló emberekkel szívtam meg a legtöbbet. És itt most nem kifejezetten párkapcsolatról beszélek, hanem úgy általában.
AMúgy meg valszeg csak people-pleaser.
8
Nem szoktam angol szavakat írni, de erre nem találtam magyar megfelelőt.
Amúgy magadra ismertél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!