Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy egy férfi azért nem találja a társát merthogy túl kedves túl rendes vagy ezek a férfiak igazából nem is rendesek, kedvesek?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, aki 38 éves és vagy tíz éve nem volt barátnője, tényleg rendes kedves férfi egyébként nagyon, ezt aláírom. És akkor megkérdeztem hogy szerinte miért nincsen barátnője, szerinte az a gond, azt a választ kaptam hogy azért mert túl rendes túl kedves, kicsit furcsa ez a dolog, nem tudom hogy lehet emiatt...
2023. aug. 21. 09:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Csak ha a kedvesség töketlenséget vagy mulyaságot takar... Ez azért még nagyon nem az ellentéte az agressziv rosszfiúnak vagy a nagydumás menőnek. De nőben sem vonzó aki, akinek mondjuk a lábára lépnek és még ő kér bocsánatot, hogy él.

A másik meg, amiről irtak, a megfelelési kényszeres vagy nárcisztikus lovebombing.

2023. aug. 22. 14:16
 22/23 anonim ***** válasza:

17. jól leírta.

Az első eset, amit írt, na olyan volt az első férjem, 8 évig tartott. Nem "ért véget a szerep", ő mindig ilyen volt. Élhető, mondhatni kellemes volt vele az élet, jó fizu, utazások, jellemre is jó volt, soha nem bántott volna meg semmivel.

(Csak aztán becseszett a nagy szerelem...)

2023. aug. 23. 10:31
 23/23 anonim ***** válasza:

Biztos túl jó ember…

Ó szegény.

És saját magáról csak szépeket mond .

Álom pasi .

2023. aug. 24. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!