Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy egy férfi azért nem találja a társát merthogy túl kedves túl rendes vagy ezek a férfiak igazából nem is rendesek, kedvesek?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, aki 38 éves és vagy tíz éve nem volt barátnője, tényleg rendes kedves férfi egyébként nagyon, ezt aláírom. És akkor megkérdeztem hogy szerinte miért nincsen barátnője, szerinte az a gond, azt a választ kaptam hogy azért mert túl rendes túl kedves, kicsit furcsa ez a dolog, nem tudom hogy lehet emiatt...
2023. aug. 21. 09:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bemutathatod, csinos 32 éves nő vagyok, ha gondom van vele, megmondom, hogy mi, a rendesség egyáltalán nem probléma:)
2023. aug. 21. 10:13
 12/23 anonim ***** válasza:
64%
Ő és legalább lenne bennünk valami közös, én is nagyon régóta nem voltam senkivel.
2023. aug. 21. 10:14
 13/23 anonim ***** válasza:
62%

Azért elég red flag hogy 10 éve nem volt barátnője egy ilyen ok miatt. A barátom is kedves-rendes, megis normális párkapcsolatban élünk.

Valszeg egy életre megsértették az önbecsülését, meg ja, nem látja a saját hibáit.

2023. aug. 21. 10:16
 14/23 anonim ***** válasza:
40%

Tényleg az a legszembetűnőbb hogy nem volt hosszú ideje kapcsolata.

Annak mindig oka van.

2023. aug. 21. 10:18
 15/23 anonim ***** válasza:
52%
Aki ezt mondja, instant red flag.
2023. aug. 21. 10:42
 16/23 anonim ***** válasza:
66%
Ez a nárcisztikus mártir fajtája. Aki lemegy pincsikutyába, kiszolgál ezerrel, hogy lekötelezzen, csak aztán az első kritikánál, konfliktusnál összeomlik és sértődött gyűlöletbe csap át az odaadása. Nők (és férfiak) normálisan ettől tényleg menekülnek, nem hagy teret, nem egyenrangúként tekint a másikra, hanem bálványozza, és nem megismerni, hanem rögtön birtokolni akarja. Legdurvább ebből az, aki "miattad" lesz öngyilkos.
2023. aug. 21. 11:18
 17/23 anonim ***** válasza:
51%

Létezik és általában nem igaz az, hogy az ilyen "kedves, rendes" férfiak csak addig ilyenek, míg összejön nekik egy kapcsolat, utána kivetkőznek magukból. A legtöbb ilyen férfival annyi a gond, hogy olyan semmilyenek. Nem patáliáznak, ha a megszokott parkolóhelyet elfoglalja valaki, nem törik magukat azért, hogy mindenáron ők kapják meg az előléptetést, nem vesznek bele a kasszánál a másikba, ha az eléjük tolakszik, nem akarnak ítélőbírók lenni egy vitában, vagy a kapcsolatban túlzottan a másik igényeit tartják szem előtt, tehát nem vagy csak nagyon ritkán érvényesítik a saját akaratukat másokéval szemben, inkább ők alkalmazkodnak. Egyszóval kerülik a konfrontációt. Ez általában a nőknél hatalmas negatívum, sokan tutyimutyiságnak hívják és ezért ignorálják ezeket a férfiakat.

Ellentétben az átváltozós fajtával, aki soha nem volt sem kedves, sem rendes, csupán megjátszotta és véget ért a színdarab. De gyakori hiba a kettőt összetéveszteni.

2023. aug. 21. 11:23
 18/23 anonim ***** válasza:
56%

Létezik ilyen, és az előző #17-es válaszoló szépen leírta a lényeget.

Az van, hogy nem közvetlenül a kedvesség és rendesség miatt nehéz az ilyen férfiaknak társat találni, hanem azok miatt a járulékos tulajdonságok miatt, amik mindezzel járnak: nem tapossák el a másikat, gyakran a háttérben maradnak, nem tartják a legfontosabbnak, hogy mindenképpen az ő akaratuk érvényesüljön, nem karrieristák. Márpedig ezek a tulajdonságok a nők számára a tudat alatt negatívumok. Sosem vallják be, de a nők nagy része ösztönösen is a rosszfiúk felé vonzódik. (Aztán persze annak is megvannak a maga járulékos tulajdonságai...)

2023. aug. 21. 14:34
 19/23 anonim ***** válasza:
63%
Általában mindig a normális pasikat nézik semmibe, helyette az ízmos matchó tsávók a menők addig, amíg nem jön az első mokkás a nő szeme alá. Bár sokuk akkor is marad mellettük.
2023. aug. 21. 20:23
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van ilyen munkatársam, tök rendes, kedves, s pont ez miatt nem kell senkinek, ez ilyen egyszerű.

Kellene vmi csibészség bele, hogy sikeres legyen a nőknél.

2023. aug. 22. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!