Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ennyire a külsőn múlik minden, mit kezdjek az egésszel?
Volt már jó pár kapcsolatom és voltak laza kapcsolataim is. MINDIG a személyiségem fogta meg a nőket. Sosem volt olyan, hogy valaki rám nézett és engem akart.
A kapcsolataim vége is szinte mindig ez lett. Érezhetően csökkent a fizikai vágy felém és MINDIG találtak valakit, aki nálam jobban nézett ki. Voltak, akik nyíltan közölték is, hogy hát, igen, igazán sosem jöttem be nekik külsőre, de megakarták próbálni.
Voltak, akik később próbáltak visszajönni, mert szerintük én adtam meg mindent, amire igazán vágytak, de így nekem már nem ment.
Hogy dolgozhatom fel az egész helyzetet, hogy sosem lesz normális, kiegyensúlyozott kapcsolatom, ahol én vagyok a másik félnek testileg-lelkileg az igazi?
Egy ideje edzek, de helyesebb ettől nem leszek.
Értelemszerűen, ezek a nők elsőre nem tűntek felszínesnek. Sőt, náluk csak felszínesebbeket láttam többnyire a környezetemben.
Biztos vannak olyan nők, akiknek nem szép a párjuk, de sokszor ott van más. Nem szeretném pl. azt sem, hogy valaki a pénzem miatt legyen velem. És a korosztályomra nem jellemző, hogy nem szép férfiaknak boldog kapcsolatuk legyen, sőt, jellemzően kapcsolatuk sincs. Nálam pont ezért is csodálkozott a környezetem, hogy alapvetően voltak kifejezetten szép barátnőim is.
"Olyan nőt keress, aki nem csak a cuki pofidért akar veled összejönni, és építs vele egy tartalmas kapcsolatot."
Pont erről írtam feljebb. A kapcsolatok tartalmasak voltak, a külső volt a probléma. Le is írtam, hogy senki sem a cuki pofimért jött össze velem.
Tényleg nem értem ezeket a válaszokat.
Az még gondolom eszedbe sem jutott, hogy csak nincs ló jó a szamár is alapon vannak együtt, ugye?
De nyugodt lehetsz, ha lenne jobb lehetősége mind váltana.
Csak nyilván nincs.
Melyik nő lenne egy "kifejezetten nem szép" férfival, ha lehetne egy jóképűvel is?
Ugyan kérlek.
12, mondom, ha kirakat pasit kereső csajok után futsz, noná, hogy a külsőd lesz az egyetlen dolog amit hozol a kapcsolatba, és akkor ez műfajából eredendőem egy felszínes kapcsolat lesz.
Ha valakihez érzelmileg közel állsz, hasonló hobbitok, érdeklődési körötök van, ugyanazokért a dolgokért lekesedtek, szeretitek és megértitek egymást, akkor pusztán az, hogy XY jobban néz ki, nem lesz elég hogy otthagyd.
Vagy te otthagynád, ellenkező esetben?
Mert akkor zsák a foltját barátom, és meg is érdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!