Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ennyire a külsőn múlik minden, mit kezdjek az egésszel?
Volt már jó pár kapcsolatom és voltak laza kapcsolataim is. MINDIG a személyiségem fogta meg a nőket. Sosem volt olyan, hogy valaki rám nézett és engem akart.
A kapcsolataim vége is szinte mindig ez lett. Érezhetően csökkent a fizikai vágy felém és MINDIG találtak valakit, aki nálam jobban nézett ki. Voltak, akik nyíltan közölték is, hogy hát, igen, igazán sosem jöttem be nekik külsőre, de megakarták próbálni.
Voltak, akik később próbáltak visszajönni, mert szerintük én adtam meg mindent, amire igazán vágytak, de így nekem már nem ment.
Hogy dolgozhatom fel az egész helyzetet, hogy sosem lesz normális, kiegyensúlyozott kapcsolatom, ahol én vagyok a másik félnek testileg-lelkileg az igazi?
Egy ideje edzek, de helyesebb ettől nem leszek.
Tehát leírod, hogy egyébként jól megy a társkeresés, aztán azt mondod sosem lesz normális kapcsolatod.
Ha hülye vagy, add fel nyugodtan.
A legtöbb ember átmegy rossz kapcsolatokon, mire lejut ahhoz, akivle jól működnek a dolgok. Akár tetszik, akár nem, ez van. Ha feladod, akkor persze nem kell tovább csinálnod, fejlődnöd, de akkor ez nem mások hibája lesz, hanem a te ödntésed.
Azért írja mert mindenki elbszott és interneten ismerkedik. Ha már személyesen leszólítod creepy vagy meg egyéb jól csengő idióta kifejezések. Egy húzogatós világban aki külsőre nem erős adottságokkal bír megnézheti magát.
Kár bizonygatni az ellenkezőjét mert nyitott szemmel járok én is, látom amit látok :D
"Érezhetően csökkent a fizikai vágy felém"
Tehát eleinte bejössz nekik, de ahogy mélyül a kapcsolat, az érdeklődés alább hagy.
3asnál a pont.
És ebből következik, hogy nem a külsőddel van a gond. Ha azzal lenne, akkor eleve nem érdeklődnének feléd annyira, hogy összejöjjenek veled.
A külső a megfogáshoz kell, a belső a megtartáshoz. Neked a megtartással van problémád.
Mert nem fordult még olyan elő a világban, hogy valakivel összejöttek mert "szódával elment" és nem volt éppen más.
Aztán mikor jött egy jobb, akkor meg lecserélték.
6, nyilván fordult elő.
De a kérdezőnek volt már jópár kapcsolata. Ha mindegyik ilyen volt, akkor az eléggé gyanús, hogy találja be mindig azokat, akik csak unalomból jönnek össze vele.
Egyszer előfordul, igen. Kétszer is, bár ezt éppenséggel már felismerhetted volna. De ennél többször?
Nem igazán értem a válaszokat.
Voltak, akik szerint jól megy a társkeresés és mert volt több kapcsolatom, ezért nincs gond. Pont erről szól a kérdésem: Hiába ment egy része jól, amit én határozok meg (viselkedés, személyiség, stb.), ha a másik része, amin nem tudok változtatni (külső) nem működött.
Azt is többen írják, hogy nem a külsővel volt gond, hanem gyakorlatilag bármivel (megtartás, rossz választás, stb.). Elolvastátok a kérdést, ahol leírtam, hogy MINDIG jobb kinézetűt választottak utánam, hogy voltak, akik visszaakartak jönni a viselkedésem miatt és hogy többen közölték is, hogy a külső a probléma?
Mondom, ha ilyen felszínes partnereket választassz, akkor felszínes mércékhez leszel mérve, és felszínes dolgok miatt hagynak ott.
Van egy csomó nő akinek kifejezetten nem szép a párja, de mégis boldog vele, és fél életeket élnek le együtt.
Olyan nőt keress, aki nem csak a cuki pofidért akar veled összejönni, és építs vele egy tartalmas kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!