Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit kezdjek ezzel az egésszel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel az egésszel?tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés

Kicsit lehet hosszú

Van egy 8 hónapos kapcsolatom.amit jó kapcaolatnak lehet mondani.mindent megaudunk egymásnak.jó,néha vannak viták.de hol nincs?és más 3 hónapja össze is költöztünk.annyi a lényeg hogy a pasim hobbi szinten jár focizni ez a mindene.2 hetente 1 szer van meccs.én minden meccsre elkísérem.szeretem nézni ahogy játszik.nos és ott van egy csaj akivek eddig nem foglalkoztam.a edző lánya volt.velünk egy idős.és 20 vagyok a párim 21.nos és az van hogy ezért a csajért mindenki oda van.a pasim baráti köre is mindenki oda van.kivéva a barátom.ő mindig hangoztassa hogy milyen igénytelen gusztustalan meg ronda.de ezt mindig mondja már elég feltűnően.annyit tudni kell a csajról hogy olyan képeket meg videókat rak fel magárol ahol gyenge öltözékbe van.jó formán mesztelenül.ismerősöm facebookon onnan tudom.mecsere is ugy jár hogy kint van mindene.de ugy kifejezetten nem törődtem vele.barátom mindig elhordta minden k*rvának meg csúfságnak.ő egy bottal nem nyulna hozzá.na mindegy is.ez tegnap este volt.ugyania van egy számítógépünk ami közös.közösen vettünk.én ritkán használom akkor is munka miatt.szerkesztek meg hasonlo.viszont a barátom napi szinten.nos tegnap este barátom már aludt.én meg gondoltam kicsit szerkesztek.a gép egy másik szobába volt.láttm hogy be volt kapcsolva a gép.mondom jó van barátom ugy hagyta.folyton ezt csinálja.ugy felejti.belépek a googleeba.és látom hogy be van jelentkezve a barátom facebookjába.és ott volt a chet.és ott volt az a csaj akiről beszéltem.nem vagyok egy féltékeny típus se nyozó tipus.peddog csaltak már meg elötte.lehet rossz amit tettem de érdekelt azért mit beszélnek.főleg hogy az első amit megláttam.a pasim irja a sztoryjára hogy szexi vagy.egy videó volt ahol tangába táncol.megnéztem az eddigí beszépgetéseket.a pasim elég sűrűn irt neki.sztoryára stb.irta neki gyönyörű vagy,ha nem lenne barátnőm ezt és azt csinálnám veled.leirta részletesen miket csinálna vele.ami furcsa volt hogy a barátomat nem ilyen perverznek ismertem.velem soha nem volt ilyen.a másik meg az hogy elhordta minden csúfságnak a barátai elött is.meg "ő egy bottal nem nyulna hozzá"ez is zavar.meg az is hogy,jó azt irta neki hogy ha nem lenne barátnőm.de akkor is irogat neki.ami zavar.amiket ir neki.nem derült ki hogy meg csalt e.nem hiszem mert a csak nem flegmán de le akarta koptatni.ezek elég azarul esnek hogy más lánynak ilyeneket irgoat.mind mondtam,nem vagyok féltékeny lány.mert vannak lány barátai.de nem féltékenykedtem.lehet konkrétan nem megcsalás de fáj.ma reggel mikor ment munkába.látta hogy vala.i bajjom van.de eddig nem mondtam neki.tanácstalan vagyok.ti mit tennétek?

2023. aug. 16. 09:49
 1/7 A kérdező kommentje:
Elnézést a sok heleyesírási hibáért
2023. aug. 16. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan hazudott és gondolatban már megcsalt. Kuka.
2023. aug. 16. 10:06
 3/7 Laylah ***** válasza:
100%

Az az egyik legalja "pasifajta" (főleg, ha kapcsolata van), aki nekiáll részletezni a szexuális fantáziáit egy csajnak, akihez semmi köze nincs gyakorlatilag. Még jobb, ha nyilvánosan teszi.

Egyébként a "bottal sem nyúlnék hozzá" műsor valószínűleg csak neked szól, max. még a barátoknak, mert nem vállalja fel, hogy bejön neki a k-vás stílus és áll a cerka a csajra attól függetlenül, hogy szexen kívül más aspektusból nem érdekli, esetlegesen egyenesen taszítja a lány. Tehát dugná, de egyébként elítéli.

2023. aug. 16. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet így írni bakker? A pasid meg egy tuskó,nem igazán

jó ötlet vel hosszabb távra tervezni.Sunyi,alattomos,hazug.

2023. aug. 16. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hú én kidobnám. A nő mit reagált ezekre?
2023. aug. 16. 12:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A számítógépet vigyétek vissza a boltba, hibás termék, hiányoznak róla az írásjelek billentyűi.
2023. aug. 16. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Ennek a kapcsolatnak itt vég, hazudott neked és te meg kémkedtél igazad lett de akkor is.

Innentől nincsen bízalom egyik részről sem.

Ez rá fog menni a sex re is ahol ugye a legnagyobb bizalom kell hogy meglegyen a másik iránt.

Immáron kár erőltetni. Szépen de határozottan szakítani kéne.

2023. aug. 16. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!