Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mik a tervei?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mik a tervei?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác, akivel 2 hónapja beszélgetünk és körülbelül 3 hete vált komolyabbá a kapcsolatunk. Ezalatt azt értem, hogy buliztunk, jól éreztük magunkat és lefeküdtünk. A bökkenő az egészben az, hogy a srácnak van barátnője. A bulit követő reggel rákérdeztem erre az egész történetre, a válasza az volt, hogy ő nem egy megcsalós fajta, elgyengítettem, a barátnőjével a kapcsolatuk egy hullámvasút és leszállópálya, azaz van amikor nagyon jó, utána pedig hetekig rossz az egész, azért van vele, mert már régóta együtt vannak és kötődik hozzá, de a legszívesebben véget vetne már, de neki ehhez még idő kell. Azt mondta, nincs bűntudata, amikor velem van, sőt nagyon jól érzi magát. Bemutatott már a barátainak is. A barátnője 3 hete nem volt itt nála, azalatt minden héten egyszer nála aludtam és hétvégente buliztunk, olyan volt mintha egy filmben lettünk volna. Ezen a hétvégén jött hozzá a barátnője, és ugye addig nem beszéltünk, amíg vele volt. Azt kell elképzelni, hogy sokszor elment otthonról, hogy tudjon velem beszélni, meg áthívta az egyik barátját, hogy aludjon aznap nála, amikor ott alszik a barátnője és akkor este még el is mentek a havejával inni, de a barátnőjének megmondta, hogy nem akarja, hogy menjen velük, aztán hazamentek, mert ő nem ebben a városban született, csak ide költözött. És ott sem voltak együtt, hanem a barátaival volt, közben nekem végig írt.

2018. nov. 18. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mik a tervei? Addig kefél ameddig tud, és/vagy meg nem bukik a barátnője előtt. Kis vergődés ide-oda, te meg keresheted magadban a hibát miért vagy ennyire ostoba.
2018. nov. 18. 22:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a terve, hogy minél több puncit dugjon párhuzamosan. Ha a barátai meg se lepődtek, akkor nem te vagy az első, aki miatt "elgyengült", ők már ismerik.
2018. nov. 18. 22:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak még ilyen ostoba nők?
2018. nov. 18. 22:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted veled mit fog csinálni?
2018. nov. 18. 23:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

SOHA nem kéne olyan pasi,aki velem csalja abarátnőjét.

Mindenkinél van jobb még nálam is,és ha úgy hozza az élet,hogy megtalálja mellettem a nálam jobbat mi a garancia,hogy nem lép le? Hogy lehet megbízni benne? Szerinted nem gusztustalan amit ez a srác csinál? És a fagyi vissza nyal . Ha nem tőle majd megkapod mástól a pofont. Nem éri meg. Miért nem keresel normális férfit? Miért nem tartod magad ennél többre?

2018. nov. 18. 23:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? 14? Komolyan...
2018. nov. 19. 06:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Én 18, a fiú 20, a barátnője pedig 22:)
2018. nov. 19. 14:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Írtál már ki erről kérdést, nem?
2018. nov. 19. 21:03
 9/10 anonim ***** válasza:
2018. nov. 19. 21:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy. Az van...
2018. nov. 25. 02:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!