Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mik a tervei?
Sziasztok!
Van egy srác, akivel 2 hónapja beszélgetünk és körülbelül 3 hete vált komolyabbá a kapcsolatunk. Ezalatt azt értem, hogy buliztunk, jól éreztük magunkat és lefeküdtünk. A bökkenő az egészben az, hogy a srácnak van barátnője. A bulit követő reggel rákérdeztem erre az egész történetre, a válasza az volt, hogy ő nem egy megcsalós fajta, elgyengítettem, a barátnőjével a kapcsolatuk egy hullámvasút és leszállópálya, azaz van amikor nagyon jó, utána pedig hetekig rossz az egész, azért van vele, mert már régóta együtt vannak és kötődik hozzá, de a legszívesebben véget vetne már, de neki ehhez még idő kell. Azt mondta, nincs bűntudata, amikor velem van, sőt nagyon jól érzi magát. Bemutatott már a barátainak is. A barátnője 3 hete nem volt itt nála, azalatt minden héten egyszer nála aludtam és hétvégente buliztunk, olyan volt mintha egy filmben lettünk volna. Ezen a hétvégén jött hozzá a barátnője, és ugye addig nem beszéltünk, amíg vele volt. Azt kell elképzelni, hogy sokszor elment otthonról, hogy tudjon velem beszélni, meg áthívta az egyik barátját, hogy aludjon aznap nála, amikor ott alszik a barátnője és akkor este még el is mentek a havejával inni, de a barátnőjének megmondta, hogy nem akarja, hogy menjen velük, aztán hazamentek, mert ő nem ebben a városban született, csak ide költözött. És ott sem voltak együtt, hanem a barátaival volt, közben nekem végig írt.
SOHA nem kéne olyan pasi,aki velem csalja abarátnőjét.
Mindenkinél van jobb még nálam is,és ha úgy hozza az élet,hogy megtalálja mellettem a nálam jobbat mi a garancia,hogy nem lép le? Hogy lehet megbízni benne? Szerinted nem gusztustalan amit ez a srác csinál? És a fagyi vissza nyal . Ha nem tőle majd megkapod mástól a pofont. Nem éri meg. Miért nem keresel normális férfit? Miért nem tartod magad ennél többre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!