Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, összejönnétek egy olyan férfival, akinek a hosszútávú tervei között szerepel, hogy örökbe fogadjon egy kisgyermeket?
- Természetesen saját gyereket is szeretne
- Úgy gondolja, hogy van magában annyi erő és szeretet, hogy képes egy kisgyermek számára normális, boldog életteret biztosítani
- Megfelelő környezet után tervezi örökbe fogadni a gyermeket
- Az indítéka annyi, hogy így tud segíteni egy olyan csöppségen, aki amúgy rossz körülmények között, árvaházban nőne fel
Nem a pro és kontraérveket szeretném egymásnak ereszteni a kérdés alatt, egyszerűen a véleményetek érdekelne ezzel kapcsolatban, hogy hogyan reagálnátok.
Igen. Én is elgondolkoztam már ezen, és ha minden adott lenne, a saját mellé szeretnék egy örökbe fogadott gyereket is.
22/L
Mármint egyedülálló pasiként? Ami kb lehetetlen?
Vagy hogy majd ha lesz élettársa/felesége, akkor vele közösen?
Az elsőt aranyos, de naiv ötletnek tartanám, előbb dobálnák le a gyerekeket a pokolba, mint hogy normális, de egyedülálló férfinak adják örökbe (sajnos), de értékelném a hozzáállását.
A második attól függ.. első randin azért kicsit meredek lenne, ha közölné, hogy majd ha a felesége leszek, akkor szeretne örökbe fogadni... A szándékot itt is maximálisan értékelem, de okosan kell megválasztani, hogy hogy és mikor közölje, hogy ne legyen ijesztő.
Na ná, mivel nem szeretnék szülni:)
(Hozzáteszem, nem önzöségből vagy karrierféltés miatt, de most nem részletezem)
Igen. Én is eljátszottam már az örökbefogadás és a nevelőszülőség gondolatával.
Az árvaházas gondolat viszont picit naiv. Azok az 5 éven aluliak akik intézetben vannak két okból vannak ott 1. A szülők nem mondtak le róluk 2. sérültek.
Az első eseten sajnos nem lehet segíteni, amíg a szülő nem mond le róla, évente küld egy képeslapot marad szegény gyerek a rendszerben...
ma 22:53
Igen, párkapcsolat közben.
Példának okáért együtt vagytok 2-3 éve, már szóba-szóba jön a házasság, és akkor említené meg.
Tehát még mindennemű elköteleződés előtt felhozná a párod a témát, de már abban a helyzetben, amikor megismertétek egymást, közösen terveztek.
Köszönöm a választ amúgy mindenkinek.
22:53 vagyok
Ezesetben teljesen korrekt, és tök jó dolognak tartom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!