Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hölgyek, összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, összejönnétek egy olyan férfival, akinek a hosszútávú tervei között szerepel, hogy örökbe fogadjon egy kisgyermeket?

Figyelt kérdés

- Természetesen saját gyereket is szeretne

- Úgy gondolja, hogy van magában annyi erő és szeretet, hogy képes egy kisgyermek számára normális, boldog életteret biztosítani

- Megfelelő környezet után tervezi örökbe fogadni a gyermeket

- Az indítéka annyi, hogy így tud segíteni egy olyan csöppségen, aki amúgy rossz körülmények között, árvaházban nőne fel

Nem a pro és kontraérveket szeretném egymásnak ereszteni a kérdés alatt, egyszerűen a véleményetek érdekelne ezzel kapcsolatban, hogy hogyan reagálnátok.

2016. dec. 13. 22:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Én is elgondolkoztam már ezen, és ha minden adott lenne, a saját mellé szeretnék egy örökbe fogadott gyereket is.

22/L

2016. dec. 13. 22:40
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Én saját babát akarok. Nem hiszem hogy egy örökbefogadott babát is tudnék ugyanúgy kezelni hisz "másé".
2016. dec. 13. 22:52
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Mármint egyedülálló pasiként? Ami kb lehetetlen?

Vagy hogy majd ha lesz élettársa/felesége, akkor vele közösen?

Az elsőt aranyos, de naiv ötletnek tartanám, előbb dobálnák le a gyerekeket a pokolba, mint hogy normális, de egyedülálló férfinak adják örökbe (sajnos), de értékelném a hozzáállását.

A második attól függ.. első randin azért kicsit meredek lenne, ha közölné, hogy majd ha a felesége leszek, akkor szeretne örökbe fogadni... A szándékot itt is maximálisan értékelem, de okosan kell megválasztani, hogy hogy és mikor közölje, hogy ne legyen ijesztő.

2016. dec. 13. 22:53
 4/21 anonim ***** válasza:
88%

Na ná, mivel nem szeretnék szülni:)

(Hozzáteszem, nem önzöségből vagy karrierféltés miatt, de most nem részletezem)

2016. dec. 13. 22:54
 5/21 anonim ***** válasza:

Igen. Én is eljátszottam már az örökbefogadás és a nevelőszülőség gondolatával.

Az árvaházas gondolat viszont picit naiv. Azok az 5 éven aluliak akik intézetben vannak két okból vannak ott 1. A szülők nem mondtak le róluk 2. sérültek.

Az első eseten sajnos nem lehet segíteni, amíg a szülő nem mond le róla, évente küld egy képeslapot marad szegény gyerek a rendszerben...

2016. dec. 13. 23:04
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy csak emiatt kidobnám, főleg hogy sajátot is szeretne, de az én hosszabbtávú terveimben jelenleg nem szerepel az örökbefogadás, de nem is vagyok ellene. Szerintem tudnám úgy kezelni mint a sajátomat. Mondjuk mielőtt ilyenbe belemennék nagyon alaposan átgondolnám. Ahogy a saját gyerek témát is.
2016. dec. 13. 23:05
 7/21 anonim ***** válasza:
Igen, én nem nagyon szeretnék saját gyereket.:)
 8/21 A kérdező kommentje:

ma 22:53

Igen, párkapcsolat közben.

Példának okáért együtt vagytok 2-3 éve, már szóba-szóba jön a házasság, és akkor említené meg.

Tehát még mindennemű elköteleződés előtt felhozná a párod a témát, de már abban a helyzetben, amikor megismertétek egymást, közösen terveztek.

Köszönöm a választ amúgy mindenkinek.

9/21 anonim ***** válasza:
Én igen.
2016. dec. 13. 23:10
 10/21 anonim ***** válasza:

22:53 vagyok

Ezesetben teljesen korrekt, és tök jó dolognak tartom!

2016. dec. 13. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!