Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető az, hogy valaki 19 éves korától élete végéig egyvalakihez hűséges maradjon?
Nem oltást kérek, hanem őszinte véleményt, vagy főként: TAPASZTALATOT.
Köszönöm előre is.
22/N
Én is 19 éves voltam amikor megismerkedtünk (a férjem 21 volt)
Nem a véletlen műve és nem is az erős önkorlátozásé, de hűséges vagyok és érzésem szerint a férjem is az.
Több, mint 30 éve vagyunk házasok. (remélem azért az életünk vége még odébb van)
Persze
Nagyanyám 14 éves kora óta hűséges a nagyapámhoz.. 54 éve házasok
Majd megkérdezem anyukámat. Merem remélni, hogy őszinte lenne velem, mert tudja, hogy nem vagyok prűd, úgy állok az élethez, hogy nem botránkozok meg minden apróságon.
De szerintem hűséges feleség 36 éve. Hozzáteszem, nagyon lehetősége sem lett volna félrejárni.
9-es. Nagyon tévedsz! Akik hűségesek, azoknak több az önbizalmuk, mint akiknek mindig más kell. Tudják, hogy a párjuk szereti, értékeli őket, és ők is a párjukat.
Mi is 30 évig éltünk együtt, és egyikünk sem csalta meg a másikat. Pedig mindkettőnknek lett volna alkalma rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!