Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető az, hogy valaki 19 éves korától élete végéig egyvalakihez hűséges maradjon?
Figyelt kérdés
Nem oltást kérek, hanem őszinte véleményt, vagy főként: TAPASZTALATOT.
Köszönöm előre is.
22/N
2014. jún. 30. 21:12
31/38 anonim válasza:
Angoltanárom egyszer elmesélte, hogy a férjével egy óvodába jártak, állítása szerint már ott együtt " jártak", és általánosban is és középiskolában is végig egy pár voltak. Összeházasodtak és már egy gyerekük is van. Kb. 35 éves lehet most. Ha nem is igaz,szerintem szép történet.
32/38 anonim válasza:
Őszintén? Nagyon ritka. A szüleim 19-20 évesen jöttek össze több mint 30 éve, ők hűségesek, de boldogtalanok, mert nem illenek össze. Láttam rengeteg tizenévesen összejött boldog párt, akik 10-15 év múlva különváltak. Tapasztalataim szerint nem a hűség a legnagyobb probléma az ilyen kapcsolatokban. Az tényleg döntés és értékrend kérdése. De 19 évesen még az életét kezdi egy fiatal, a személyiség nagyjából 25-27 éves korra forr ki, addigra alakulnak ki a motivációk, célok, elvek, értékrend. Ez az életkor a legnyüzsgőbb új tapasztalatokban, emberekben, helyzetekben, amik a legtöbbet formálnak az emberen. Mindkét fél nagy változásokon megy keresztül, és gyakori, hogy ezek már nem egyeztethetők össze. Vagy sikerül visszacsiszolódni, vagy személyiségbeli különbségek miatt válnak el útjaik 30 év körül. A hűség természetesen működik, ha akarod, akárhány éven keresztül. De az inkább szerencse kérdése, hogy 27 évesen is úgy látod-e, azzal az emberrel tudjátok egymást boldoggá tenni, akit 19 évesen választottál.
33/38 anonim válasza:
Ami pedig a személyes tapasztalat: 19 évesen jöttem össze a nagy szerelmemmel, ami 5 évig tartott. Nálunk pontosan ez játszódott le, megváltoztunk, amit nehéz volt tudomásul venni, egymást okoltuk, hogy "de hát mit csináltál azzal az emberrel, akibe beleszerettem?", de ez természetes folyamat.. Különváltunk, és 27-28 körül találtunk végleges párt mindketten. (Végleges..? Azt majd a síron túlról mondhatjuk, de olyat, aki tényleg hozzánk illik.)
34/38 anonim válasza:
a válás és újraházasodás irányába haladunk. Csodálkozom a hozzászólókon. Úgy látszik ide csak a nem elváló 50% jár. De simán lehet hogy nem csalja meg valaki a másikat.
35/38 anonim válasza:
Szerintem lehetséges. Nem vagyok az a túl romantikus típus, de én úgy gondolom, hogy ha megfelelő a pár, és azonos az értékrend (tehát egyikőjüknek se fér ez bele), valamint mindketten határozott döntést hoznak arról, hogy a másikat szeretik és tisztelik halálukig, akkor lehetséges. Első kapcsolatom 16 évesen kezdődött 4,5 évig tartott, 2,5 év után megcsalt, majd én is és ezért (is) lett vége. Jelenleg 1 éve tart az új kapcsolatom, ami minden szempontból új. A legjobb férfival járok a világegyetemben, és együtt tervezünk megöregedni. Már a gyerek téma is előkerült, pedig eddig kizártnak tartottam, hogy van férfi, akinek érdemes lenne gyereket szülni. Őt viszont vétek lenne, nem megtenni apának, mert csodálatos apa lesz. Simán tudok hűséges lenni örökké, csak kell valaki, aki ezt értékeli és megbecsüli azzal, hogy ő is az . Jelenlegi páromat is megcsalták, valamint mindketten végignéztük, ahogy az apánk félrelép és összetöri anyánkat, szóval tudjuk, hogy miért nem érdemes.
36/38 anonim válasza:
elképzelhető, de ember függő.
37/38 A kérdező kommentje:
29, köszönöm, hogy leírtad... nem túl megnyugtató, de jó, hogy ti boldogok maradtatok:)
2014. szept. 11. 14:04
38/38 anonim válasza:
El bizony, nagyapám és nagyanyám több mint hatvan évig. Nagyapám túlélte nagyanyámat, az ép elméje nem, és már amikor összekevert bátyámat meg engem és nem mindig tudta hogy 2005 vagy 1935 van akkor is csak az ő Évikéjét várta mikor jön be a szobába.
Apám csalta, valószínűleg csalja most is anyámat tizen-sok éve (legalábbis ennyit tudunk, de a bátyámmal nekünk gyanús így utólag hogy bizony harminc éve is meglehet) anyám tudja mégis együtt vannak.
Hát így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!