Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető az, hogy valaki 19 éves korától élete végéig egyvalakihez hűséges maradjon?
Nem oltást kérek, hanem őszinte véleményt, vagy főként: TAPASZTALATOT.
Köszönöm előre is.
22/N
Egyébként amit 10-es mond, valóban így van :) Egy 30 éves férfi mondta nekem egyszer, hogy az egóját az is bőven kenegeti, ha egy nő liheg utána, vagy látja, hogy simán megkaphatná... az igazi büszkeség pedig az, hogy a párját boldoggá teszi, és neki is minden igényét kielégíti, boldoggá teszi a párja.
(A párja nem én voltam, elkerülendőn az oltásokat :) Egy nagyon klassz, helyes nő van mellette 5 éve)
Egyébként köszönöm az eddigi őszinte válaszokat, én véleménytől függetlenül hasznosnak ítélem őket, hisz mindegyik a kérdésemre válaszol.
én 17 éves korom óta vagyok a párommal, most vagyok 24.
Jövő nyáron lesz az esküvőnk.
Még sosem csaltam meg, s nem is tervezem. Nekem fontosabb a mi belsőséges viszonyunk (mind lelki, mind szexuális) , mint az, hogy félredobjam egy fellángolásért és feladjam azt, ami nekünk legmélyebb és legfontosabb.
Úgyhogy ha magamból indulok ki, szerintem az. Igaz nem vagyok 100 éves :D De azért van néhány év a hátunk mögött...
Nem tévedek...
Lehet itt dobálózni ilyenekkel, hogy egy fellángolásért nem stb. Persze, hogy nem, mivel esélye sem lenne, hogy megcsaljon. Szerinted hány férfi utasítana vissza egy 10/10-es bombázót, ha ott állna előtte és megkaphatná? Segítek, egy sem. A többi mese habbal. Nyugodtan dugjátok homokba a fejeteket:)
"Egy gyenge férfinek szeretője van. Egy erős férfinek családja."
Egy okos nőnek meg saját véleménye és nem a Facebook "bölcsességeket" idézgeti...
Magam ellen is fogok beszélni, mert 19 évesen házasodtunk össze, most 37 évesek vagyunk, együtt, de jópár hullámvölgyön túl és az egyik ilyen bizony a félrelépés volt. Eljön a középkorral a pánik, a kíváncsiság, szerelem már nincs, kísértés van, félsz hogy elrohan melletted az élet, te meg végül csak az erkölcseidre tudsz visszaemlékezni a halálos ágyadon... sajnos ez csak egy nagyon szép álom, hogy az első szerelmedet sosem csalod meg, főleg manapság, amikor minden a szexről szól és senki semmin nem botránkozik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!