Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok Magamalá kerültem. Hogy legyen
tovább?
Figyelt kérdés
5év együtt élés után kb 1 éve a párom teljesen kifordult magából drogozik és gyógyszereket szed kb fél éve jár pszichiáterhez.
Az elmúlt 3-4 hónapban egyre jobban drogozik és egyre több gyógyszert is szed, igen nehéz Vele de ahol tudok igyekszem segíteni Neki
Ami most kiderült számomra hogy össze jött egy nővel akivel drogozik és eltöltöttek egy két kellemes estét buliztak drogoztak és szexeltek.
Ma a párom annyit mondott hogy nem jelentett neki ez semmit és nem akkar ettől a nőtől semmit.
Romokban heverek, igyekeztem segíteni neki elviseltem a nehéz napjait – mivel drog és gyógyszerfüggő elégé ingadozik a hangulata
Hagyd el! Ne húzzon bele téged is az ő trutyijába! Rajta már nem lehet segíteni, de belőled még lehet jó feleség stb. Rombolja csak az életét, ebben ne asszisztálj neki és téged se tegyen tönkre.
2019. máj. 2. 14:50
2/9 anonim válasza:
Hát ez ennyi volt. Ő már ilyen lesz. Vagy elfogadod ilyennek, vagy továbbálsz.
Sajnálom :(
2019. máj. 2. 14:59
3/9 anonim válasza:
Remelem, az szamodra is magatol ertetodo, hogy o mar a volt parod. Es egy jo tanacs.. a parunk mellett kiallunk joban rosszban, ez igy igaz. De amikor a parunk sajat maga dontesere idiota fogyatekos partihülyegyerek lesz, akkor otthagyjuk a francba a következo masodpercben. Ezt a faszit soha nem volt miben tamogatnod, mellette allnod meg barmi egyeb, mert szimplan o teszi tonkre az eletet. Nincs min atsegitened, es soha nem is lesz.
2019. máj. 2. 15:11
4/9 anonim válasza:
Ha nincs gyerek és nem vagytok házasok, akkor költözz el rögtön! Ha házasok vagytok, dettő, és add be a válást! Csak magával fog rántani!
2019. máj. 2. 15:25
5/9 anonim válasza:
Ha van gyerek, akkor plane koltozzon el azonnal.
Drogosnak nincs helye a gyerek mellett.
2019. máj. 2. 15:40
6/9 anonim válasza:
Nem lesz könnyű, de szerintem tudod te is mit jelent ez.
2019. máj. 2. 16:24
7/9 anonim válasza:
M E N E K Ü L J !!!!!
2019. máj. 2. 20:06
8/9 anonim válasza:
Menekülj,amíg csak lehet! Egy idő után átvált abba a fokozatba,hogy verni fog a problémái miatt,és akár be is zárhat a lakásba,akár egy foglyot! Sajnos egy ismerősömmel is hasonló történt,de sikerült elszöknie. Azóta az a patkány is a rácsok mögött csücsül.
2019. máj. 4. 15:34
9/9 anonim válasza:
Elég. Most magadért állj ki. Ő már nem fog változni és simán megcsal, nem becsül téged! Te ennél sokkal jobbat érdemelsz!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!