Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondanátok a srácnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok a srácnak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy tök jóba lettem egy párral. A sráccal többet beszélgetek, meg közelebb áll a szívemhez. Tegnap elmentem a csajszival bulizni, a srác nem tudott velünk jönni. És az este folyamán lefeküdt 2 másik csávóval. Nem akarok köpcis lenni, és nem is szeretném a kapcsolatukat tönkretenni. De a srác nagyon aggódik, és úgy érzi hogy megcsalta a lány. Ilyen helyzetben mit tehetnék? Elmondjam neki, vagy ne? Nekem nagy az igazságérzetem, és ez a fiú többet érdemel nála. Friss kapcsolatról beszélünk, kb 1 hónapja vannak együtt.

2023. jún. 13. 12:28
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
23%
Soha nem szabad beledumálni mások kapcsolatába. Soha.
2023. jún. 13. 12:35
 2/37 anonim ***** válasza:
27%

Rólam, hazugság alapján ezt mondta a legjobb barátnőm és a húgom az exemnek, amikor az exemmel készültek partyba lefeküdni.

Szerinted volt alapja?:D

2023. jún. 13. 12:35
 3/37 anonim ***** válasza:
20%
Ne szólj, ne.
2023. jún. 13. 12:37
 4/37 anonim ***** válasza:
12%
Ne. Tudja ő ezt. Vagy ha nem, majd rájön hamar.
2023. jún. 13. 12:39
 5/37 anonim ***** válasza:
87%
Én szeretném, ha elmondanák nekem, és nem venne az illető részt a hülyének nézésemben.
2023. jún. 13. 12:40
 6/37 anonim ***** válasza:
88%
Elmondanám.
2023. jún. 13. 12:42
 7/37 anonim ***** válasza:
88%

Voltam hasonló helyzetben, csak nekem a srác nem volt a barátom. A barátnőmmel beszéltem, hogy ez nagyon nem oké és ennek így semmi értelme és választhat, hogy ő mondja el vagy én.

Nem mondta el, szóval én léptem.

Bocs, de madarat tolláról. Egy ilyen ember pártját nem fogom. Ha szakított volna és/vagy elmondja, akkor nem csalódtam volna benne.

2023. jún. 13. 12:45
 8/37 anonim ***** válasza:
98%

Én elmondanám és nem értem azt, aki azt javasolja, hogy nem. Ha most nem mondod el, akkor megteszi továbbra is, hiszen nála ez az alap, tuti nem először csalta meg, az első megcsalás soha nem úgy néz ki, hogy 2 sráccal is lefekszik egy éjszaka alatt :D Ez nála már rutin. Te tennéd tönkre a kapcsolatukat? Kvára nem. Te csak felnyitod a srác szemét, hogy a nője egy utolsó rib.anc. Ezért lesz esélye rendes lányt találni, kiléphet végre a hazug kapcsolatából, így is tudja, hogy csalva van, csak bizonyítékra vár, hogy kidobhassa.

Mindenképp szólj neki, akkor vagy rossz és bűnrészes, ha nem szólsz.

2023. jún. 13. 12:49
 9/37 anonim ***** válasza:
84%
De igenis szólj neki! Múltkor is szóltatok annak a nőnek. Joga van megtudni, hogy a csaja csalja. Vagy amiről nem tudunk, az nincs is? Hogy is van ez?
2023. jún. 13. 12:50
 10/37 anonim ***** válasza:
0%

9 és még le is nulláz az adott "jellembajnok társaság":DD Döbbnet.

Én kérek nőként bocsit, helyettük is:)

Bár szerintem a csopi tagja most felrobbanófélben van mert megint megesett vele az a mondás:

Aki másnak vermet ás, az saját maga esik bele:)

2023. jún. 13. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!