Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a srácnak és visszautasítanátok?
Nem biztos, hogy hazudik. Eszem ágában sincs védeni (személy szerint az ilyenek úgy hiányoznak nekem mint a lepra). Szóval, lehet, hogy az ő kicsi fejecskéjében az a kapcsolat anno tényleg szépnek tűnt.
A férfi egó elég fura valami, képes torzítani a valóságot, hogy megvédje önmagát (pl: mindenáron egy verzióhoz ragaszkodik akkor is ha teszem azt fényképes bizonyíték is szól ellene, vagy másik klasszik mikor egy pár szétmegy és a pasi nem tudja megemészteni, hogy őt elhagyhatták mert nem volt elég jó....nyilván van a csajnak valakije, olyan hogy egyszerűen elmenjen nincs és nem is lehet ).
Nem a férfiakat akarom szidni, általánosságban még mindig normálisabbnak tartom őket a nőknél (azokkal is van baj bőven csak ott szerintem zömmel más jellegűek a problémák) szóval amire ki akartam lyukadni, hogy ő valószínűleg nem így gondolja és vagy igaznak éli meg amit mond vagy tudja, hogy nem teljesen úgy volt és színez egy kicsit. Az viszont hogy folyton fényezi magát rossz jel, lelkileg nem 100%-as a pasi, én "futnék" a helyedben kérdező. Lehet, hogyha a képébe vágod, hogy hazudik, teljesen értetlenül fog állni és őszintén nem érteni miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!