Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a fenét kezdjek ezzel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenét kezdjek ezzel az egésszel?

Figyelt kérdés

Összeismerkedtem egy férfival pár hete, azóta már 2x találkoztunk, de úgy vettem észre hogy rettenetesen más lett...

Nem beszéltünk kapcsolatról, csak "laza kapcsolatban" állapodtunk meg: találkozásokkor csókok, ha úgy alakul akkor még szex is jöhet. Pár napja volt az első csókunk. Előtte megfogta a kezemet, simogatott közben, szóval az egész teljesen érzéki volt.. Azaz annak tűnt. Nagyon sokat mondogatta, hogy "ha legközelebb jövök", szóval hogy tervez még találkozást.

Viszont azóta teljesen megváltozott. Már kevésbé érdeklődik irántam chat-en keresztül, de mégis mindig ír valamit, hogy a kommunikáció megmaradjon. Van hogy pár szavasak a válaszok és megakad a beszélgetés. Már meguntam ezt a játékot és megpróbáltam leépíteni az egészet hátha észre veszi magát: nem válaszoltam, nem érdeklődtem tovább én sem, de ő aztán újra ír. Nem tudom egyszerűen hová tenni a dolgot és ebbe úgy érzem, hogy megőrülök, bizonytalan vagyok az egésszel kapcsolatban, hogy vele valóban szeretnék e bármiféle viszonyt is... Abszolút nem azt várom el, hogy áradozzon rólam, vagy hogy oda-vissza legyen értem, de baromi fura, hogy pár nap elteltével mennyire változott minden a kommunikáció terén... Azt sem tudom már hogy egyáltalán találkozunk e újra ezek alapján. Mikor ezt először kezdte el játszani, akkor megkérdeztem, hogy minden rendben van e köztünk. Mondta, hogy persze, semmi sem változott és megkérdezte hogy talán nem hiszek neki? Nem akarok nyomulósnak tűnni, szóval nem szeretnék ezzel jönni megint neki, hogy mi a gond. Egyszerűen valamiért zavar ez az egész. Vagy én kezdjek el érdeklődőbb lenni? Kérdezzem meg én hogy mikor találkozunk újra? Vagy mit tegyek? Igen, kedvelem őt, mert hazudnék ha azt mondanám hogy nem, de nem akarok magamból hülyét sem csinálni..

2019. febr. 27. 23:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem hagyja megszűnni a kommunikációt, meg azt mondja, hogy semmi baj..meg is, ha te nem. Elég benyögnie pár szót, és megmarad a lyukja.
2019. febr. 28. 00:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Velem ezt akkor csinálta mikor csak szexre tartott talonban. Ha kedve van meg maradjak. De nulla érdeklődés ugyanugy.
2019. febr. 28. 00:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna..

Ugyan ez a mese játszódik nálam is. Én döntöttem. Miért ne legyek egy olyan férfival akit érdekel hogy mi van velem?

2019. febr. 28. 00:52
 4/9 A kérdező kommentje:
És ezt most kozoljem vele hogy nem okés vagy váltsak át elérhetetlen üzemmódba és fokozatosan hagyjam hogy megszűnjön a kapcsolat? Kedvelem, de ezt nem fogom bírni így játszani...
2019. febr. 28. 02:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is a szex játszik csak nála és lehet több vasat is tart a tűzben, így mikor még nem kapott meg vagy bizonytalan volt számára, hogy beadod-e a derekad addig próbált folyamatosan keresni és éreztetni azt veled, hogy fontos vagy számára. Most, hogy tudja már, hogy neked is ínyedre vannak a dolgok már kevésbé érdeklődik, tudja, hogy egy biztos pont lettél és azt is észrevette, hogy vonzalmat táplálsz iránta.

Nyilvánvaló a köztetek lévő testi vonzalom, de ebből szerintem a testiségen kívül több nem fog kisülni. A dolgok két emberen állnak. Te hiába tennél meg mindent érte, hiába tetszik neked és hiába szeretnél komolyabbat, ha ő csak a testedre vágyik és egy “ingyen lyuk”nak lát.

Voltam hasonló szituációban, felesleges ábrándokkal éltettem magam, majd kiléptem. Jobbat érdemelsz ennél! Olyat, akit tényleg érdekelsz! Aki nem csak a testedre vágyik, hanem az egész személyedre!

Hülyeség olyanokba belegondolni, hogyha majd lefekszel vele akkor változhatnak a dolgok. Aki szexre vágyik, ragaszkodik is az elveihez. Persze, ilyen férfi is lehet szerelmes, de tényleg kevés az esély arra, hogy beléd szeressen. A viselkedéséből kiindulva. Kíméld meg magad egy szívfájdalomtól!

A pasik többsége amúgyis jön-megy. Hiába tetszik, véleményem szerint, nem éri meg benne lenni egy ilyen “kapcsolatban”. Bármikor megtalálhatod azt; akinek tényleg fontos leszel! :)

2019. febr. 28. 02:59
 6/9 A kérdező kommentje:

5. Köszönöm de én sem tervezek vele komolyabbat csak kedvelem és ennyi :) többet tényleg én sem szeretnék tőle.

Viszont hovy mondjam meg h nekem ez az egész így nem jo? Vagy hogyan éreztessem vele hogy nem vagyok biztos pont?

2019. febr. 28. 06:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ez jó, akkor semmit se csinálj

Tok mindegy az is, hogy keresed-e, kedveskedsz-e...ha nem.irnal semmit, csak ő írna egy kérdőjelét, te meg felkiáltót, aztán időpontokat, az is elég kéne, hogy legyen akkor.

Bele vagy zúgva, neked ez nem jó. Lépj kj. Mit kellene mondani??nem meg, szia. Aztán akárhogy könyörög, akármit ígér, higy ne tűnjön el a biztos dugási lehetősége, tartani kell magad, mert úgyse változik. Nem fog. Nem kell a csodára várni. Ha odakenné érted, nem itt tartanátok.

Ha szexkapcsolatot akarnál, akkor meg nem ezen nyehegnél.

2019. febr. 28. 08:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nála ez a laza kapcsolat. Ő tisztán megmondta. Ai az elején volt, az csak addig szólt, amíg nem lett tisztázva. Kb. ezzel terelte el eddig.

Megmondod így és kész. Nem fog összeomlani. Szinte biztos, hogy több másik is van, lesz hova mennie, ezért sem fektet nagy energiát beléd. Nincs mit veszítenie és meghatni sem fogja.

2019. febr. 28. 08:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van.
2019. febr. 28. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!