Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne kezdjek ezzel az egésszel?
Előbb pszichológushoz menj, ne diatetikushoz. Előzőnek annyiból nincs igaza, hogy ez is nagyon veszélyes tud lenni, kisebesedhet a gyomorszájad, illetve már akkor is visszajön a cucc, ha nem szeretnéd. Plusz mindenféle hiánybetegséged lesz.
Ráadásul minden ilyen étkezési zavar, komoly önértékelési probléma miatt alakul ki. Meg kéne már érteni hogy 45 kg felett is nő egy nő. Sőt... A valódi túlsúlyra (kb 80+ kg) jó a dietetikus.
Ne másokra támaszkodva várd a boldogságot, mert ha csalódás ér,akár a szerelemben,akár a munka,iskola,család terén, akkor mindig a mélyresüllyedés gondolata támad fel benned.
Keményen el kell magad határozni, hogy önmagadért szeretnél jobban lenni, hogy aztán legyen erőd másokért is tenni!
A tanulmányaid hidd el fontosak,majd a jövőben jól fog jönni.
Nagyon kis fiatal vagy még, előtted az élet!Próbálj meg olyan tevékenységet csinálni,ami örömöt okoz! Sport,kirándulás,varrás,festés,rajzolás-egyszóval bármit! És ne légy egyedül,legyél sokat a szeretteiddel,barátokkal,akikkel jól tudod érezni magad!
Én tudom, hogy fontos a külső,hidd el az én kamaszkorom is rossz volt a külsőm miatt.Az anyám állandóan,a mai napig is azt hiszi, hogy kövér vagyok,ezt súlykolta belém kiskoromtól kezdve.Holott nem voltam az sosem...Hát gondolhatod,ez is szörnyű. Nehéz volt elfogadnom és megszeretnem magam,pedig ez az egyetlen megoldás.
Remélem te is rájössz arra, hogy értékes,értelmes lányzó vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!