Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiányzik a volt barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik a volt barátom, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

4 vig voltunk együtt, és elhagyott egy másik nőért. azóta teljesen kifordúltam magamból, nem tudok mit csinálni..

ti mit csináltatok szakítás után? más férfira nem tudok ránézni..

2013. nov. 5. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden csak idő kérdése, tehát adj magadnak időt! Tovább kell lépni, egy rossz kapcsolat nem megoldás semmire, aztán majd jön egy következő életszakasz, amit felépíthetsz jobban egy másik illetővel.
2013. nov. 5. 22:29
 2/5 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg elfelejteni. Ha elhagyott, már nem szeret, és ha túlzottan ragaszkodni fogsz hozzá, vagy keresni próbálod, az inkább csak taszítani fogja.
2013. nov. 5. 22:31
 3/5 ASOT ***** válasza:
Tegnap kaptam jó kis finom házi szilvapálinkát , megisszuk és máris más szemekkel nézel majd a pasikra.
2013. nov. 5. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Hívd fel.
2013. nov. 5. 22:51
 5/5 A kérdező kommentje:
hogy hívhatnám fel, ha már új barátnője van..elhagyott
2013. nov. 6. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!