Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan csajok akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan csajok akiknek túl nagy az egójuk ezért nem jönnek össze még nekik tetsző srácokkal sem? Mondjuk nem elég pénzes, nincs jó autója, nem menő eléggé, ezért eltaszitjátok magatoktól?

Figyelt kérdés
Van hogy vonzódtok a sráchoz, de inkább azzal vagytok, aki tolja nektek a pénzt?

2023. szept. 20. 16:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Én azért nem jövök össze a nekem tetsző sráccal, mert neki én nem tetszem, hanem más tetszik. Ilyen egyszerű.
2023. szept. 20. 19:56
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
😳😳 A kettő miért zárja ki egymast?? Ha csak pénze van, az nálam off, ha nincs autója az is instant elitasitas! Ugyanakkor, hiába kedves stb. arra nem lehet alapozni!
2023. szept. 20. 21:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hasonlóan van nagy egóm, DE csak azt várom el amiket én is elértem. Legyen lakása (nekem van), legyen autója (szintén van), tudjon a pénzzel bánni (tartalék, spórolás stb).

Tehát ha én minimálbért keresek 8 általánossal nem fogom azt elvárni, hogy a pasi 3 nyelven beszéljen, 2 diplomája legyen és minden 3. hónapban elvigyen külföldre. Hiszen mire fel várnám el, ha nekem nem sikerült?

2023. szept. 21. 07:01
 14/18 anonim ***** válasza:
65%
Napi nőgyűlölő kérdés megvolt
2023. szept. 21. 10:01
 15/18 anonim ***** válasza:

13. Olyan nincsen hogy ugyanazt éri el mindkét ember. Egy kapcsolat amúgy sem a teljesítményről kéne hogy szóljon, hanem az összetartozásáról. Az elvárások tárgyként tekintenek az emberre, mindemellett hatalmas illúzió.

Az elvárásokkal azt mondod ki a másik felé:

"Ha nincs ez + ez + ez, akkor nem szeretlek!"

2023. szept. 21. 20:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Az elvárás mindig kapni akar, sohasem adni. Magára gondol, nem a másikra.
2023. szept. 21. 20:26
 17/18 anonim ***** válasza:

"Az elvárások tárgyként tekintenek az emberre, mindemellett hatalmas illúzió.

Az elvárásokkal azt mondod ki a másik felé:

"Ha nincs ez + ez + ez, akkor nem szeretlek!"

Ha elvárom, hogy valaki szeressen, ne hazudjon, és ne legyen hűtlen, akkor csak magamra gondolok.

2023. szept. 21. 21:04
 18/18 anonim ***** válasza:
#15 legyen az, hogy te így csinálod, én úgy és megpróbálunk boldogok lenni a saját magunk módján. Mit szólsz hozzá? ☺
2023. szept. 22. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!