Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan csajok akiknek túl nagy az egójuk ezért nem jönnek össze még nekik tetsző srácokkal sem? Mondjuk nem elég pénzes, nincs jó autója, nem menő eléggé, ezért eltaszitjátok magatoktól?
Én fordítva látom, bnőim ilyenek.
Megalkuvók, maguk alá választanaj de csak mert van pénz meg lehet rá családot alapozni jó apa jó férj. És képesek olyanokkal lenni akik rondák alacsonyabbak náluk, kb bomba nő nyominger pasikkal.
De ök tenyleg tizen huszonéves kapcsikban is vannak így nálam meg hol ez a pasi hol az a pasi van.
Érdekből kipróbáltam én is egy srácot de nekem ehhez nincs gyomrom. Egy idő mukva szakítottam mert azt hittem idővel majd megszeretem, ehelyett az lett hogy idővel már azt se bírtam ha csak levegőt vesz.
Szóval megbukott ezzel az a teszt is hogy anno mikor a család döntötte el kihez adják a lányukat hogy azok megszerették egymást idővel. Szerintem azok a nők undorban élték le az életüket.
Mondok egy jó példát erre.
Mi az ami sosem fog elhangzani egy csaj és srác beszélgetésben?
Csaj:-Unalmas vagyok
Srác:-Terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!