Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a kövér nők jelölnek, írnak vissza társkeresőn amikor én nem vagyok kövér?
Mert ők se kellenek senkinek.
Egy csinos nőre annyian írnak, hogy ő csak annak fog válaszolni, aki tetszik neki, szimpatikus.
Egy kövér nő meg örül, ha egyáltalán valaki, ezért mindenkinek visszaír. Neki aktívan tennie kell érte, ha szeretne maga mellé valakit. Ezért annak is ad egy esélyt, aki annyira nem jön be neki.
Pontosan ez a probléma, kedves 12-es. Hogy a nő csak választ, de a férfi dönt.
Aztán saját döntésképtelenségét szépen visszavetíti a választóra:)
13. Mindig az dönt és választ, akinek vannak eszközei. Ilyen eszköz a szépség, a gazdagság, a tudás, vagy kinek mi. A lényeg hogy legyenek csere eszközeid. Aki nem vonzó, csóró vagy buta, az ne panaszkodjon. Pénz nélkül a boltban sem szolgálnak ki. Te odaadnád az autódat egy idegennek ellenérték nélkül?
Ahogyan neked kell egy nő aki csinos, szexi, bevállalós, nimfomán stb., úgy az ilyen nőnek is vannak igényei. Ha ezek az igények nem találkoznak, úgy bukta az egész.
Én egy dagad állat vagyok, nem kellek egy nőnek sem.
Akinek kellenék az szintén molett, nekem nem jön be.
Ők is csak azért fanyarodnak rám mert ők sem kellenek senkinek.
Ezek tudatában álltam le a társ kereséssel full értelmetlen mert én és az összes nő úgy válogat mint a hús piacon. Semmi érzelem vagy egyéb elvont magasabb rendű dolgok.
Kapitalista piaci alapon megy az egész, és ki akart csak azért vkive lenni mert az jól néz ki? Mi lesz ha elüti a vonat és nem lesz lába akkor ki dobja? Nonszensz az egész.
Hűha #18
"dagadt állat vagyok"
"akinek kellenék az szintén molett"
"az összes nő úgy válogat mint a húspiacon, semmi érzelem" stb.
Szerintem fuss ennek neki még egyszer 🤡
18-as, most képzeld el egy szavaidat egy nárcisztikus szájából. Na az az igazi.
Empátia a minusz számok körében, persze ha önmagáról van szó, őt mindenki ajnározza meg ápolgassa.
Tegyük fel, hogy mondjuk jövő héten eltöri a kezét.
Hát nem irigylem, akinek ápolnia kell, az biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!