Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a kövér nők jelölnek, írnak vissza társkeresőn amikor én nem vagyok kövér?
Figyelt kérdés
2023. szept. 20. 07:56
3/22 anonim válasza:
Mit jelent hogy nem vagy kövér? Manapság a 85 kgra azt írjak 20 kg plusz van a férfin.
4/22 A kérdező kommentje:
3. az már gebe.. 177 cm 69 kg
2023. szept. 20. 07:59
5/22 anonim válasza:
70 kg vagy? Eléggé alultáplált. Fel akarnak hízlalni
6/22 anonim válasza:
69 kg pedig megfelel az aktuális elvárásoknak! Milyen az arcod? A kepeid jók? A saját korosztályodbeli nőknél kezdemenyezel? A képek alapján van utalás a stabil anyagi hatteredre? Pl van egy közepes kocsid?
7/22 anonim válasza:
A kövérség csak egy dolog. Lehet ízlésesen is felesleg valakin. A hasat egy nőn nem tolerálnám, de ha össze is hoznék egy elfogadhatót, mi rá a gari, hogy nem fordul át hasba? Genetikailag nem vagyok hízékony tehát én amíg tartom a szintet, ő mégjobban elkocásodik.
8/22 anonim válasza:
K.K!
Mert a vékonyaknak elveszik az önbizalmát a kövérek. Már jó korán, nehogy eszébe jusson olyat gondolni, hogy esetleg, mégis az a normális, ahogy ő néz ki.
9/22 anonim válasza:
8-as vagyok, példának leginkább azt tudnám felhozni, mikor látsz egy erős, magas jó kiállású rendőrt, akit ha meglátsz egyenruhában meghúzod magad. Mert ÍGY kellene kinézni az összesnek, aztán rend lenne.
Ehhez képest szemüveges, vagy sovány, vagy alacsony kövér stb... variációkat látsz leginkább, akik mind azt gondolják magukról, hogy az állományba valók. Pedig csak egy vicc, ahogy kinéznek, pláne egyenruhában.
10/22 anonim válasza:
Megütötte a szemem az aprócska "vissza" szó. Ha nem tetszenek mi a fa_sznak jelölöd be őket meg írsz nekik? P_na-p_ina amíg nem jön jobb? Hát akkor meg is érdemled, hogy csak olyanok írjanak akik nem jönnek be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!