Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire érthető ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érthető ha egy férfi 20 évvel fiatalabb barátnőt szeretne, mennyire érthető ez a férfiak részéről?

Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 15:20
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%

Melyik "sírásra" gondolsz egész pontosan? Az incelek ismétlődő panaszaira? Én úgy tudtam őket ti nem soroljátok a férfiak közé. Akkor most hirtelen mi ez a vegyítés? Vagy esetleg a napi néhány jogos kérdésre és panaszra gondolsz, ahol más férfiak a tapasztalataikat, esetleg kérdéseiket írják meg, amikor 1-1 jellemhulladék nő átveri és szétjátszmázza, majd válasz nélkül otthagyja őket? Mellesleg ezek mind fiatal lányok, akik látod ennyire bármit megtehetnek, mert ennyire magas az értékük. Ez is csak igazol. Viszont ha ezeket kivesszük, akkor nincs itt nagyon semmi más nyígás. Az első külön kategória, és ebben még az incelek is egyetértenek úgy tudom. A második pedig baromira jogos, és igazából aki azt sírásnak állítja be, az áldozathibáztatóként aláírta a saját értékítéletét is emberileg. Na nem baj.

Ha a strómanra gondolsz, akkor ez megint felszínes tudás. Az nem az ő pénze, ő csak a balek akivel elvitetik a balhét ha balul ütnek be a dolgok. Csak talán még van is annyira buta hogy ő se tudja ezt. Annak az embernek mellesleg még egy 50es aranyásó is túl sok, de inkább nem akarnék politikát hozni ide. Lényeg ha te őt látod az ország leggazdagabb emberének, az se épp tisztánlátásról tesz tanibizonyságot.

2023. szept. 20. 00:28
 32/39 anonim ***** válasza:
91%

Szépen leírtad az egyik nem (férfi) részéről érkező sértettséget, amit a nők okoznak neki. Párkapcsolatokban viszont a nők szoktak lényegesen többet panaszkodni a barátjukra/férjükre, emiatt a rengeteg válóper (2/3-részt nők adják be).

Szóval ezzel a "melyik nemet milyen sérelmek érnek" dologgal nem sokra megyünk, mert egyik területen (társkeresés) a férfiakat éri több csalódás, míg a párkapcsolatokban, házasságokban a nőket éri jóval több sérelem, szóval így kiegyenlítődik a mérleg nyelve.

Én a 29-es válaszomban feltett kérdésekre szeretnék tőled válaszokat kapni, hogy hol van a jogosság az incelek részéről, hogyha pontosan tisztában vannak vele, hogy (többnyire) alsópolcos férfiak, mégis haragszanak, dühösek a (nagyobbrészt jóval szintjük fölötti) nőkre, amiért nem őket választják?

2023. szept. 20. 00:37
 33/39 anonim ***** válasza:
75%

"Mellesleg ezek mind fiatal lányok, akik látod ennyire bármit megtehetnek"

Ja, akarni lehet, csak a kutyának sem kellenek. Főleg nem a fiatal lányoknak. Míg te azt állítod, hogy vensegukre kinyílik nekik a világ. Nem. Minden egyes évvel kisebb az esélyük fiatal nőre. Persze, ha gazdagok, akkor vehet nőt, de ők általában csorok is. Igazán gazdagok igen kevesen vannak.

2023. szept. 20. 00:52
 34/39 anonim ***** válasza:
4%

Nézd 32 téged értelmesnek látlak, gondoltam válaszolok is rád holnap mert mennék már. De ha ennyire akarod akkor legyen, gyorsan még neked is.

A sértettség valós, jókat mondasz vele. Ahogy az okai is, és oda vissza, én tisztában vagyok vele. Csak van itt az oldalon mostanra egy eléggé ellenszenves és kártékony, tömeges női viselkedés, amit jelenleg kevésbé lehet tolerálni. Konkrétan az inceleknél is károsabb hatásokkal, de ha eddig nem láttad, akkor idővel majd fogod. Itt a témában ez szolid most, csak lepontozások meg kötekedések kiforgatások, és hát ők kezdték, én csak beszálltam. Bár valóban nem kellene, mert parttalan vita az egész. Szóval a válaszok, rövid leszek mert mennék.

1. Tinder? Beauty filter! Egyébként írtam hogy ez genetika és életmód, aki agyatlanul él nő az korábban öregszik. Én úgy láttam ez a folyamat 25-30 körül indul meg. De kinek mi számít annak.

2. A felszínesség fura mert ha visszanézed a beszélgetés elejét, pont egy nő jött ide vádaskodni hogy a férfiak felszínesek! 11es komment. Minden más abból jött ami felszínességről szól. "miért kell haragudni azokra a csinos és magasan képzett nőkre, akik egy magukhoz hasonlóan jóképű és magasan képzett férfit képzelnek maguk mellé?" Ki haragszik rájuk? A probléma nem ez, hanem amikor oda jutunk hogy átlagos vagy átlag alatti nő is már extrém igényekkel élne, mint a top kategóriás nők. Kissé elszálltak mostanra a dolgok, régen arányosabb volt, pedig ott is a nőknek lejtett a pálya, de még arányosan.

3. Vicces amit mondasz mert én pont ma jutottam arra hogy incelnek többet nem próbálok segíteni. Ugyanazt csinálták mint az itteni problémás nők, lepontozás, kiforgatás, kifogáskeresések. Ugyanúgy nem oké. Most is láttam incel kérdést, teljesen elszállt baromságok, nők leszólása, látom én is. De azt kellene meglátni hogy ugyanez megvan itt női oldalról is csak keményebben, és bárkibe beleállnak mostanra. Csak sokkal többen is lettek. A káröröm? Igazából kissé elfogultnak tünsz, te nem láttad az első 10-20 kommentet? Folyt egy eszmecsere, és pont ezek a szegény 30-as nők idejöttek kötözködni, beszólogatni és oltogatni az embereket, meg lepontozgatni mindenkit. Vagy akkor az a hülye aki visszaüt? És jelzem ez itt még vszonylag szolid formában ment, de ugyanaz a lényeg mint amikor már hardcore anyáznak ugyanezek a nők bárkire, akinek más a véleménye. Mert hiszed vagy sem olyan is van, és nem is olyan ritka!

4. fogalmam sincs, nem érdekelnek az incel dolgok. Nem ismerem őt.

5. Így van! Ahogy én is elmondtam hogy nem olyan gyakori, viszont a lényeg hogy ez is az elméletet igazolja hogyha egy férfi akarja, össze tudja hozni magának. Mert így változnak 30+on a férfi és női válogatási potenciálok. Az egyik felfelé ível, a másik meg lefele.

És ezt is rommá le fogják pontozni de igazából mindegy, legyen ennyi örömük az életükben. Kicsit nekem fura hogy ennyire nem látod még ezeket a dolgokat. Én is voltam a nők védője és nagy tisztelője. Aztán elkezdtek feltünni dolgok, azóta inkább a saját szememnek hiszek. Nem annak amit próbálnak előadni szép szavakkal, a tetteikkel sokszor tökéletesen ellentétesen.

2023. szept. 20. 01:05
 35/39 anonim ***** válasza:
4%
Nekem elég a 8-12 évvel fiatalabb is . 30f
2023. szept. 20. 13:30
 36/39 anonim ***** válasza:
78%

35

Te 10 évvel idősebbnek sem kellesz. Meg a kérdező sem.

2023. szept. 20. 14:24
 37/39 anonim válasza:
Vannak ismerőseim akik között 10-13 év kor különbség van, de ők például munkában találkoztak. Szóval nem értem miért szeretne bárki szinte az utcán leszólítani egy lányt lényegében hogy "szia szép vagy hozzám jössz?"?
2023. szept. 28. 20:02
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

14

Csak ha beteg az agyad.

Nézd meg a 39F Incelt, tini lánykáról álmodik, de incel. Érted, ugye? SOk sikert a küldetéshez. De ugye legalább igen gazdag? (mármint valóban gazdag, nem ilyen milla körül keresek)

2023. szept. 28. 23:05
 39/39 anonim ***** válasza:
0%

Inkabb maradnek a legalitas talajan.......

Ja, es nem almodok, mert reggel van, es megyek melozni :)

39F incel

2023. szept. 29. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!