Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire érthető ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érthető ha egy férfi 20 évvel fiatalabb barátnőt szeretne, mennyire érthető ez a férfiak részéről?

Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 15:20
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
96%
#8-9-10 de a férfiak nem felszínesek, deeeeeehogy
2023. szept. 19. 16:58
 12/39 anonim ***** válasza:
77%
Semennyire, 20 èvvel fiatalabb nő a lánya lehetnem
2023. szept. 19. 17:00
 13/39 anonim ***** válasza:
4%
#11 miért ne lehetnénk mi is felszínesek azokután, hogy a legtöbb nő amikor még szépsége teljében volt, szintén a számára elérhető legjobbat kereste és választotta? Sokszor pontosan 10-20 évvel idősebb férfiakat, egzisztenciával és kellő befolyással. Ilyenkor igazából ugyanez játszódik le, csak ti már a botnak a piszkosabb végét kell fogjátok. Meg aztán kicsit szemellenzős is felszínességgel jönni, azokután hogy kiindulásból a nők voltak felszínesebbek a fiatalabb éveiktől kezdődően, ez pedig az egész jelenségnek a következménye és folytatása. Talán felszínes igen, de a nők kezdték, és itt is a fiatalabb nő szemszögéből ugyanúgy felszínesen asszisztál hozzá, mint ti magatok is fiatalabb éveitekben. Csak itt, tapasztaltan, már a férfi is egyre inkább felszínes, hiszen látta hogyan működik a játék. Nem értem az egész problémát. És nekem is volt 15 évvel fiatalabb nőm, egyszerűen jött magától az egész. Imádott, és bármit megadott volna értem.
2023. szept. 19. 17:13
 14/39 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy olyan téma, ahol sokaknak borzasztóan savanyú a szőlő.

Vannak az életnek kellemetlen törvényszerűségei. Mint például az, hogy idősödőben lenni nem túl szexi dolog, akkor sem, ha te magad is idősödőben vagy. És így akikkel hasonló életkorban és életszakaszban vagy, esélyesen inkább nézel rá barátként/családtagként, mint szenvedélyes partnerként. És ha hozzávesszük, hogy ebben a korosztályban sok férfi már elvált, a többiek közül is sokan már teljesen egymásra untak a feleségükkel, és csak a kényszer, megszokás, kényelem tartja őket együtt, hát persze hogy sokak álmában szerepel, hogy egy kicsit még élvezni az életet egy fiatal nővel, mielőtt végleg bezár a bazár. Viszont az idősödő férfiak legnagyobb részének semmi esélye nincs egy fiatal nőnél (vagy nem lenne, ha próbálkozna - mert azért valakinek van annyi bölcsessége, hogy túl sok más értéket eldobna magától egy ilyen próbálkozással). Marad az, hogy így vagy úgy beletörődsz a sorsodba, igyekszel felfedezni benne a jót, rosszabb esetben pedig fikázod azokat a férfiakat, akik a kapuzárási álmaikat sikerrel átültették a gyakorlatba.

2023. szept. 19. 17:32
 15/39 anonim ***** válasza:
28%

"de a férfiak nem felszínesek, deeeeeehogy"

De, felszínesek vagyunk.

De a nők is.

Ez emberi dolog: a szexuális vonzalom egy fontos kapocs a párkapcsolatban, és hát többé-kevésbé külsővel és testtel kapcsolatos, bármennyire is próbálják az ellenkezőjét nyomatni a külsejük miatt szorongók, valamint a kultúrkörünk klasszikus erkölcsi ideáljának megfelelni próbálók.

2023. szept. 19. 17:39
 16/39 anonim ***** válasza:
27%
Idősebb korban fiatalabbhoz vonzódni teljesen normális, mindkèt nemnèl. De húsz èv már túl sok, szerintem.
2023. szept. 19. 17:46
 17/39 anonim ***** válasza:
81%
"25-30as kiöregedett női korosztály" 😂😂😂😂 "Akik sokszor álszent módon fiatal korukban ugyanúgy 20 évvel idősebb férfiakkal voltak." 🤡🤡🤡🤡
2023. szept. 19. 17:53
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Az a nő mennyivel van jobban széthajtva, aki húsz pasival van százszor, mint az aki eggyel százszor? Idióták🤣
2023. szept. 19. 17:57
 19/39 anonim ***** válasza:
9%
Ezt most már be kell nyeljétek, kedves idősödő nők. Értsétek meg, minél jobban küzdötök ellene, annál inkább nevetségessé kontraproduktívvá válik a vergődésetek, és annál kevésbé lesztek kívánatosak a megmaradt átlagos, vagy kevésbé jó parti férfi számára is. Minél előbb elfogadjátok, annál jobb nektek is. Javaslom viseljétek méltósággal a helyzetet, hiszen részben ti magatok okozzátok és generáljátok újra és újra. Lásd a fiatalabb lány, aki összeáll idősebb férfival, sőt rajongva szereti. Mint ahogy ti magatok is, fiatalabb korotokban. Mert ez a világ rendje.
2023. szept. 19. 18:19
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit vagytok ráizgulva, hogy a fiatal nők idősebb pasikkal vannak. Anno, mikor én gimis/egyetemista voltam ez kb 2-3 lány volt az évfolyamból. Ráadásul mindegyik maga is úgy nézett ki, mintha harmincas lett volna 🤷🏼‍♀️ Szóval továbbra sem egy átlagos, elterjedt dolog, az pedig még ritkább mikor kifejezetten szép, csinos, kiegyensúlyozott huszonéves nő kezd ennyivel idősebb férfival. Nem példa nélküli, csak nem annyira gyakori, mint ahogy azt ti be akarjátok állítani. A legtöbben a saját korosztályukban keresnek és találnak párt. Nekem pl a legidősebb párom nálam 3 évvel volt idősebb, a férjem pedig 2 évvel fiatalabb nálam.

Ami a nagy korkülönbséget illeti: nem vagyok ellene, HA mindkét fél felnőtt, önálló ember, és nincs erre ráfixálódva. Szóval ami a kérdésben szerepel, az szerintem nem oké. Direkt ennyivel fitalabbat keresni tuti valami defektet jelent. Minimum is kompenzálás, pl kisebbségi komplexus miatt, vagy kapuzárási pánik. A normális mentális állapotú emberek alapvetően a saját korosztályukkal érzik jól magukat. Ez nem azt jelenti, hogy nem tarthatnak vonzónak egy náluk fiatalabbat/idősebbet, vagy hogy nem hozhatja össze a sors olyannal, akivel a korkülönbség ellenére is megtalálják a hangot. De ilyen esetben az erődinamika általában nem kiegyensúlyozott, ami a legtöbb esetben tönkre is teszi a kapcsolatot. És ismételten: ha valaki direkt ilyesmire, vagy bármilyen más aspektusra van ráfixálódva, az beteges, és valószínűleg nem ártana egy jó pszichológus az illetőnek a traumák, és komplexusok feldolgozására.

2023. szept. 19. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!